• 2018-05-16, 10:47
  • 34

Det är underbart när människor vågar gå sin egen väg och ännu bättre när jag kan känna mig lite delaktig. Så ta en titt på familjens nya bloggare: mina käre Janne!  Bloggen HÄR. Han har sagt upp sig från sitt välbetalda jobb som försäljningschef på Nilfisk för att satsa helt som egenföretagare. Visst är det häftigt! Och modigt. 

Att bli heltidsbloggare är bland det bästa jag gjort och jag är alltid glad när jag kan inspirera någon annan. Men jag måste erkänna att jag inte trodde att det skulle vara Janne som följde mitt exempel. Han ska även göra många saker vid sidan av sin nya blogg, som att hålla föredrag, vara konsult och ta kortare säljuppdrag.

Första steget mot att förverkliga sina drömmar är alltid att våga prova. Gör man inte det, sitter man kvar och gör samma sak dag ut och dag in, år efter år. Därför är jag ruskigt stolt över att Janne vågar ta klivet och lämna sitt trygga jobb för att prova något helt nytt med all den osäkerhet det innebär.

Man kan inte sitta och klaga eller må dåligt av en situation utan att göra något åt den. Jag hör så många som klagar på att de är trötta på sina arbeten, att de inte trivs eller att de jobbar för lite eller för mycket. 

Det låter så lätt för mig att säga att då måste man göra något åt situationen. Men det är ju sant, den enda som kan förändra din situation är du själv.

Grattis Janne! Det är modigt att följa sitt hjärta och lyssna på sin magkänsla, jag är så stolt över dig!

  • 2017-03-04, 17:54
  • 15

Här kommer ett litet tips till mellomat ikväll om ni ännu inte vet vad ni ska äta för gott. Ni måste göra detta. Tortilla med het köttfärs och guacamole är busenkelt och går snabbt att laga.

Idag har jag premiär för mitt allra första recept som film. Jag är så taggad och glad för detta!

Tipsa mig gärna om vad ni vill se mer eller va dag kan göra bättre. Film är superkul och jag har investerat i videokamera, lampor, mic och massa grejer som behövs. Är som ett barn på julafton, nu ska jag bara jobba på tålamodet för detta tar sin tid.

Här kommer filmen! Tortilla med het köttfärs med tomatsås och guacamole.

Prenumerera gärna på min youtubekanal. Nu blir min blogg även vlogg och min kanal hittar ni HÄR.

 

 

 

  • 2010-09-13, 22:40
  • 8

 

Hej snyggingar! Vad roligt att ni verkar tycka om nya ensam mamma söker… ååh jag som inte sett det alls än. SKA hinna med det i veckan hoppas jag. Flera mailar om kommentarerna att det inte funkar. Det verkar gå troll här inne just nu. AMELIA snälla nu får era tekniker försöka få ordning på detta. Vi bönar o ber… :)

Jag har annars haft en riktigt bra dag uppe i Sthlm! Snart mitt andra hem haha, tur att vi har bra förbindelser -när SJ funkar förstås. Mellan lite jobb och möte så hann jag med en mysig höstfika med Magnus  (Mats låg hemma och var sjuk den stackarn) Jag ska inte skriva så mycket mer om vår smaskiga fika, klicka in er istället på Magnus blogg  får ni läsa mer (han skriver vansinnigt roligt den pöjken!) om bland annat min goa kompis Kicki vad hon hade bakat….!  :)

Nästa hållplats- Wallmans. Träffade fina Micke “Sol” en stund sen var det rusning till tåget hem.  Regnet stod som småspik när jag lämnade Stockholm.  Väl hemma i Skövde sken solen- underbart väder här hemma. Och underbart att träffa mina egna små solstrålar igen.

Barnen har varit hemma sen sju, vi har ätit kvällsmat och pratat om hur dagen har varit. Vi myser av att man kan kura upp sig i soffan på kvällarna, tända upp massa ljus och dricka gott the. Höstmys=Härligt!

Nu ska jag strax krypa ner… sov så gott/God morgon

Johanna