• 2017-02-02, 18:44
  • 32

Idag hade jag Annica hos mig på salongen, vilken mysig dag vi haft. Hon ville bli ljusare och klippa en flikig lugg, efter massor med foliepaket några timmar senare blev hon snyggt vårblond! Bonus att vi fick hänga i flera timmar och fika, äta godis och mysa lite. Lucy var med hela tiden och blev så förtjust i Annica.

Hon ville “ha en förändring” men ändå inte klippa av sitt långa vackra hår. Då kan man istället klippa lugg eller klippa upp det eller flika det mot ansiktet så blir det vips en stor förändring ändå.

Snodde denna från Annicas instagram, haha! Vi är nässprayberoende båda två. Men det finns värre saker att vara beroende av även fast både Annica och jag vet det är långt från bra.

Jag lade massor med foliepaket och drog ut lite blekning försiktigt på vissa partier på längderna, var rädd om era hår när det gäller blekning. Men Annica har ett starkt och bra hår så det klarade av att ljusas upp lite till som hon önskade.

Efteråt lägger jag en pastellig nyansering så det inte bara är en blond nyans.

Visst är hon pangsnygg?

Nästan så jag också blir sugen på att klippa lugg på mig själv nu. Visst är det härligt att fräscha upp håret när det börjar bli ljusare ute och det börjar komma lite sköna vårkänslor! Även om det nu är vinterbitande kyla idag så är vi äntligen inne i februari!

Är ni också sugna på en ny färg? Åh, nu vill vi ha vår!