• 2018-07-31, 23:07
  • 0

I dag har jag pussat på mina älskade tjejer. Så mysigt! Båda jobbar för fullt, men snart väntar semester även för dem och i morgon ska jag hämta Lucy, längtar.  Jag har varit uppe på möten i Skövde men åker ner i morgon igen för nya möten i Göteborg och intervjuer inför boksläppet. Nära nu!

Men först ska jag tipsa er om ett riktigt bra reatips! Blueco har grym REA med massa fint! Passa på om ni vill fynda.

Rabatten gäller röda priser som är nedsatt 40% HÄR  med min kod SURPRISE dras ytterligare 10% av så du får alltså 50% rabatt. 

Den söta väskan är med på rean som många gillade när jag visade för ett tag sedan. HÄR. 

Massa snygga Jsquad tunikor! Denna har jag. Använt massor. Både till jeans, short eller till stranden. Torkar snabbt och tar ingen plats alls i väskan. Skyklar inte. Smarta plagg gillar jag.

Åh den är så fin!

Den här snygga kommer från Dry lake.

Hoppas ni hittar fina fynd, hemsidan HÄR. Nu är det natti natti här.

 

 

 

 

 

  • 2015-03-22, 17:21
  • 1

Hej vänner!

Har ni en mysig helg? Hoppas ni mår bra. Här är det fullt fart så detta inlägg blir lite gott och blandat från helgen. I fredags morse var jag på ett riktigt spännande möte som ni kommer få ta del av redan i veckan. Jag är väldigt glad för detta samarbete och på onsdag kommer ni få chansen att vinna fina priser. Det handlar om träning….. en heldag… fina biljetter… ;)

Direkt efter mötet åkte jag ut till nästa, nämligen ute på Kungsmässan för att träffa härliga gänget där. Jag och Jessica tog en kaffe och planerade en underbar grej. Även detta mötet handlar om event. Hoppas så på att vi får till det för då händer det stora grejer innan sommaren. Ni kommer bli glada tror jag. =)

Eftersom vi har så mycket att prata om varje gång vi ses blev det stressigt när jag väl skulle upp i dom fina butikerna Lodge Living och Melrose. Jag rusade runt som en galning och kunde knappt fokusera för allt fint. My god! Jag har ju varit där många gånger nu men vårkläder är något alldeles extra. Det pirrar liksom i hela kroppen när man tänker på vår och sommar.

IMG_7099

Kolla in dessa sexiga, vackra linnen. Jag föll direkt för leopard och rosa. Igår när vi var på flaschdance hade jag leopardlinnet.

IMG_7248

Märket är Hangovers och finns HÄR. Ett fantastiskt linne i silke och blir fint till shorts eller jeans. Finns i flera färger.

IMG_7258

Vita kavajen är Day och är några år. Fuskskinntights GINA, skor Acne.

DSC_0219

Inne på Lodge living.

DSC_0221

IMG_7091

Jag och Johan.

DSC_0220

Kolla fina guldskärpet! Ska visa vad fint det blir att hänga över på jeans.

Sist men inte minst- Min vårjacka blev en Goldbergh. Har letat ett tag men inte hittat den rätta. Samma märke som jag har i skidjackan och är så nöjd med den.

IMG_7089

Vad tycker ni? HÄR finns den.

Har förstås även blivit några träningspass och när jag är i Gbg försöker jag få till några pass med vår vän Johan som är väldigt  duktig. Eftersom jag tränar mest gruppass i Skövde kör vi styrkepass här nere. Det blir också tyngre vikter vilket bygger muskler. Våga lyfta tungt så kommer det hända grejer. Är du nybörjare eller rehab kör många rep men lättare vikt.

IMG_7157

Vi körde överkropp och armar fick jobba hårt och Johan var på hugget ordentligt. Kunde knappt lyfta kaffekoppen igår, haha!

IMG_7137

Tack för ett grymt pass Johan!

IMG_7166

Tricepsövning där det nyper gött i baksidan av armarna. (Svarta träningslinnet är Goldbergh från Blueco.se här.)

Fredagkvällen avslutades i Scandinavium, vilken match! Vinna eller försvinna just nu….

Vi hörs snart, tävling i nästa inlägg som kommer strax. ;)