• 2015-09-30, 16:40
  • 5

I lördags var jag på bokmässan! Massor med roliga signeringar, föreläsningar men framförallt- Frida Boisens nya bok: #Digitalsucce! Så lyckas du med sociala medier.

Hon är grymt duktig och gjorde mycket för Göteborg under sina tre år som chefsredaktör på GT. Hon är bland annat en vass journalist som jag fått lära mig mycket av, även fått många tips när jag skriver krönikor. Nu har hon även släppt en bok som ni självklart måste skaffa!

IMG_0330.JPG

Hur bygger du ditt varumärke och ökar i vinst genom att bli skicklig i sociala medier! Idag finns 1,4 miljarder människor på Facebook. Genom att följa dessa tips och tro på ditt budskap kan du i rätt kanal och med rätt tajming få en hel värld att lyssna. 

IMG_0360.JPG

TACK Frida för dina fina rader i boken!

IMG_0354.JPG

Lyssnade även på Paulo Roberto! Följer ni honom på insta? Gör det =) Ni kommer springa upp ur sängen och ge er ut på morgonrundan.

Tack för era fina hälsningar till Janne! Vi åt hans favoritmiddag igår, det var supermysigt. Röda rosor och en liten överraskningsresa i present.

IMG_0645.JPG

IMG_0644.JPG

IMG_0648.JPG

Min goding!

IMG_0662.JPG

Han önskade sig sin absoluta favorit. Min jordnötssås, helst som soppa. Haha! Men det är faktiskt riktigt god. Kokosmjölk, soja, jordnötssmör, sweet chili, lime, ingefära mm mm. Får den koka ett tag och sedan stå lite så sätter sig smakerna ännu mer. Jag grillade kyckling och en god sallad till.  Men för Janne var jordnötssåsen viktigast. =)

Nu ska jag fixa ordning mina garderober , har haft Elfa här som gjort om i mitt sovrum. Blev sååå bra!! Kommer skriva och visa er bilder. Blev helt paff nu när jag kom hem vad bra det blev.

Vinnare i tävlingen samt lite info om den stora bloggträffen/höstmyset i morgon på Melrose och Lodge Living kommer i kväll!

Kram Johanna