• 2018-08-10, 23:02
 • 0

Innehåller annonslänk

Hoppas ni har en riktigt fin helg! Här går det i ett, fullt ös med promotion för boken i Radio och tidningar och inför releasen. Så roligt! Janne hjälper mig massor, vet inte vad jag hade gjort annars.

Vi har även varit på Way out West en sväng där vi fick en trevlig inbjudan till Coop, ska berätta mer i morgon. Härligt med festivaler, ni måste åka till Göteborg dessa veckor, så mysig stämning här.

Vi har ett band som gäller hela helgen men det har bara varit fokus på jobb non stop idag. Kanske jag går upp en sväng i morgon.

I morgon åker Janne tidigt till Oslo på hockey, jag och Lucy ska vara hemma och nu är det fullt ös med signering av alla förbeställda böcker. Vi kommer skicka 500 signerade ex åt gången, få förstår ni hur mycket jag har att signera. Galet!

Pennor är inköpta och vi åt en god hamburgare på The Barns efter allt jobb idag. Bästa hamburgarna i Göteborg.

Blå off shoulderblus HÄR. 209kr nu!  Haft den mycket i sommar. Fin till jeans i höst.

Janne sover på soffan, Lucy ligger på andra sidan och sover, jag sitter med datorn i mitten och somnar nog jag med snart. Haha

 God natt, vi hörs i morgon!

 • 2018-08-07, 22:03
 • 5

Tack för alla hälsningar i tävlingen där ni kunde vinna min bok till en vän. En signering där ni fick önska vad jag skulle skriva.

Så fina hälsningar, allihopa. Blev riktigt rörd. Jag lovade tävla ut tre böcker men måste ge er fem, allra helst till er allihop, haha.

Men jag ger fem vinnare varsin bok som jag kommer skriva den hälsningen ni önskar. Jag mailar er! Vill du beställa ditt signerade ex kan du göra det HÄR. 

Stor kram från mig

Karolina Hallström 

Hej.

Jag skulle vill vinna boken till min älskade lillasyster som har kämpat under ett års tid med panikångest i varierad karaktär efter att hon förlorade sina tvillingbebisar i magen. Jag är övertygad om att boken skulle komma henne till nytta och vägen tillbaka till ett sundare leverne med motion och bättre kost. Hon förtjänar en nystart.

Hälsningen i boken vid eventuell vinst:

”Till finaste du, du är värdefull”

Maria Härling

Till min dotter Josefin från Mamma genom Johanna Toftby. En inspirerande kvinna som har hjärtat på rätt ställe, skinn på näsan och vågar förverkliga sina drömmar. En inspirerade influenser och sann förebild. En liten försmak av livets resa.

Therese

Å skulle gärna vilja vinna din bok. Inte bara till mig själv utan så hela min familj kan läsa. Länge leve hälsan!

Malin 

Hej! Tack Johanna för att du skriver och pratar så öppet om ångest. Det betyder mycket för många. Jag har många runt omkring mig som lidit av ångest. Jag har alltid själv mått bra, och inte riktigt förstått vad det är.. och varför man har det.. Jag har en förändring på EKG, i hjärtats syresättning. Haft i flera år, och mår bra och det är okej. Men träffade en läkare för några ve sen i ett annat ärende, som ville utreda detta igen.

Jag började må så fruktansvärt dåligt då, yrsel, ont i bröstet, domnade i fingrar mm, som jag förknippade med hjärtproblem. Åkte hem i förrgår en vecka för tidigt från marbellla, skulle vara där tillhands för min 19åring som går bartender kurs. För jag mådde så dåligt.. träffade en underbar läkare idag som förklarade att det var ångest jag hade nu, pga hjärt utredningen. Så skönt att höra, trodde jag tappat förståndet totalt..! Skulle vilja läsa boken själv! Och skriv: Det är bara ångest, och det går över!! Kram/ Malin

Ylva 

Hej! Jag skulle vilja ge denna bok till min dotter! Hon utmanades tidigt i livet med att vi, hennes föräldrar gick isär, hennes pappa tog inte hand om sig – det fick hon göra och när hon var fjorton dog han. Just efter att de börjat hitta tillbaka till varandra. Trots detta har hon idag vuxit upp till den bästa av de bästa och jag önskar att hon nu får ta del av din resa, som ytterligare pepp.

Jag skulle vilja att du skrev; Smurf! Du är unik och har kommit en lång väg, som ytterligare pepp får du ta del av min resa (dvs din Johanna). Med Vänliga hälsningar Ylva

 

 

 

 

 

 

 

 • 2018-05-12, 15:07
 • 14

Innehåller annonslänkar

Tack från hjärtat för alla grattis till min bok!  Manus är inlämnat och idag sitter jag med bilder, måndag kommer Annika på mitt förlag Bladh by Bladh börja att gå igenom allting, så nu börjar det spännande jobbet! Oj oj, kan knappt förstå detta är sant. Så roligt och overkligt på samma gång.

Tack alla fina läsare för att ni ville jag skulle ge ut en bok. Nu är vi nära!

Vi gick upp till vår favorittakterass Taket på hotell OBGG där vår kompis Daniel står i baren, han överraskade med goda jordgubbar och champagne!

Så glad!

Ni var många som frågade efter kläderna jag hade igår så här kommer lite tips inför vårens och sommarens fester.

Söt blå blommig kjol HÄR. Ett riktigt kap! Fin i kvalitén, sitter snyggt och festlig till bröllop eller studenten.

Ljusrosa poncho har jag använt massor, den är riktigt fin! HÄR.

Den vita blusen HÄR  Fanns inte många kvar, kolla även den gula. Tips på en annan vit blus du kan stoppa i finns HÄR. Jag har den i vit men även blå som jag visade häromdagen. Jag har en söt från Clarks som skulle passa fint till kjolen, HÄR!  (Fin rygg)

En annan variant på snygg blus som passar till kjolen hittade jag HÄR. 

Skor, Valentino men lite senare bytte jag till mina svarta sandaler från Tiger HÄR som man bara hoppar in. Sköna och går långt med dem utan att få ont i fötterna. Rea.

Taack än en gång för alla grattishälsningar, nu ska vi ut och cykla! Kokar i Göteborg idag, så mycket folk. Janne hade velat att vi åkte ner till Köpenhamn för att se hockeyn men jag hinner inte det. Fått säga nej till middagar och umgås med vänner för den här veckan är det massor med jobb med boken så jag sitter mest vid datorn. Men snart är vi färdiga. Ska laga en god pasta i kväll, det blir vår mellomiddag.

Hoppas ni mår bra, ikväll hejar vi på Benjamin!

 • 2018-03-05, 17:47
 • 13

Oj vilken uppmärksamhet det blev kring mitt bokkontrakt! I morgon, tisdag, ska jag vara på Radio Skaraborg klockan 07.20 och prata om boken. Det känns riktigt pirrigt men roligt. Hur många gånger jag än varit i radio så är det mycket lättare att prata och tycka om något annat.
Lyssna gärna om ni är vakna!

Pressreleaser och intervjuer och allt… det var länge sedan det blev så mycket uppmärksamhet kring något jag gjorde. Dessutom bara från människor som tycker att det är roligt. Jag har vant mig vid att saker jag tycker blir uppslagna i andra medier och tycker förstås att det är roligt, men det är något annat när det handlar om något som är helt i mina egna händer.

Jag har ju boken i mitt huvud redan, där har den bott länge eftersom den bygger på mitt liv. Men att få ut den är en helt annan sak, allting vill komma ut samtidigt. Jag kommer förmodligen att prata sönder det stackars radioinslaget eftersom jag vill säga så mycket utan att veta var jag ska börja.

 • 2018-03-03, 17:34
 • 20

Tack alla snälla härliga läsare för att ni översvämmat mig med grattishälsningar efter att jag berättade om mitt bokkontrakt! Ni anar inte hur mycket det betyder, jag har aldrig skrivit något som är i närheten av så här långt så det känns lite pirrigt. Då är det så skönt att veta att jag har er i ryggen, det får mig att bita ihop och sätta mig vid tangentbordet igen.

De har inte varit lätt att hålla tyst. Jag har varit så uppspelt ända sedan jag träffade Annika på Bladh by Bladh. Att jobba med henne kändes så rätt från första början, ett litet personligt förlag som faktiskt bryr sig om mig och min historia i stället för att bara ta fram miniräknaren på en gång. Det är så härligt att känna att någon tror på mig.

“30 om dagen” har varit min arbetstitel från början, jag har använt den som titel på föreläsningar också. Ni har hört mig berätta historien om receptet på 30 minuter motion om dagen som förändrade mitt liv så där börjar det första kapitlet också. Annika har föreslagit att lägga till “En livsresa” och det verkar klokt, även om jag tycker att “30 om dagen” är en bra titel så blir den lite väl hemlighetsfull.

Förlåt alla fina som hört av er om jag inte hunnit svara, det kom väldigt mycket med en gång och jag blev helt överväldigad. Kom ihåg att varenda rad värmer mig i hjärtat och ger mig kraft att ta mig av nästa kapitel. Utan läsare finns det ingen anledning att skriva, oavsett om det är en blogg eller en bok. Så det här är helt och hållet er förtjänst! Tack!

 

 

 

 • 2018-03-02, 08:35
 • 120

Jag vet inte hur jag ska börja, det här har jag velat berätta så länge att jag hållit på att explodera. Jag ska äntligen få ge ut en bok! Precis innan vi satte oss på planet till Österrike skrev jag på kontraktet och skickade in det till förlaget Bladh by Bladh. Ibland blir drömmar verklighet!

Det har gått ett par dagar nu och jag är fortfarande så lycklig att jag bara vill skrika rakt ut. Äntligen! Det här har jag drömt om så länge.

Jag träffade Annika Bladh från förlaget Bladh by Bladh för första gången för några veckor sedan på ett fik vid Hötorget i Stockholm. Vi klickade direkt, jag pratade nog öronen av henne om allt jag vill skriva och göra i en bok. Men hon tände på det och nu har vi skrivit kontrakt. Jag är så lycklig att hon tror på mig och vill satsa på mig!

Boken blir lite som bloggen, en kombination av min egen livsresa och tips om träning, hälsosamt mat och hur man enkelt kan se lite fin ut. Det första kapitlet är färdigt så att Annika visste vad hon skulle ge sig in på. Allting börjar när jag var nere på botten, hade panikångest och satt hos läkaren utan att veta vad han skulle kunna ordinera mig för att jag skulle kunna må bättre.

Han ordinerade 30 om dagen och först trodde jag att det var tabletter. Men det var mycket värre än så, det stod 30 minuter motion om dagen på receptet. Men där vände mitt liv, som jag trodde var slut.

Så naturligtvis heter boken “30 om dagen”, åtminstone än så länge.

Nu är det bråttom att få ihop allt, boken ska släppas redan i början av september så jag skriver så tangenterna glöder! Det här har jag aldrig gjort förut, knappt vågat drömma om!

Tack alla underbara läsare för allt ert pepp och alla gånger ni tyckt att jag borde skriva en bok, utan er hade jag aldrig ens vågat tänka tanken.