• 2011-09-26, 23:36
  • 0

Måndagen är snart slut och jag önskar att det finns fler timmar på dygnet… en dag går alldeles för fort. Jag skulle egentligen varit ledig idag men öppnade upp måndagen men slutade iaf vid 17. Vi hade bestämt att gå på bio jag och barnen för att se Jägarna 2 direkt efter Lisa-Maries dans.  Wow…! Se den, jag tycker det var grym! Duktiga skådespelare och bra handling! Vi är så glada och stolta då barnens pappa står för ett par låtar i filmen. Han har skrivit dem själv och framför dem med sitt band Kingbees. Det var en ganska skum känsla… så stor film!

Musiken är bland annat i bakgrunden inne på en pub.. ganska tidigt i filmen och faktiskt ganska länge… Missa inte.

Ska visa er några brudbilder från i helgen. Vackra vackra brudpar! Lika stor ära varje gång.

Tidigt på morgonen.. min lugna och förväntansfulla kund som jag ska klä vacker brud ♥

 

Lockar och bygger volym volym volym... :)När spolarna sitter i så lägger jag makeup!

 

 

När spolarna sitter i så lägger jag makeup!

Tadaaaaa....! Vacker som en dag.

 

Att ha både brud och brudgum på salongen är lika underbart varje gång.

 

 

Vilken fin dag de fick!

  • 2011-09-11, 01:37
  • 0

Hej vänner! I morse klev jag upp vid sju för att fixa i ordning mig och ta tåget ner till Alingsås. Där skulle jag bli hämtad för att åka ut till Nääs slott och göra Helena till vacker brud. ♥  Hon går kund hos mig men jag känner henne även privat sen många år tillbaka, hon är dessutom grymmaste sångpedagogen så när hon inte är hos mig och klipper sig står jag i musikrummet och sjunger. Helena är en fantastisk positiv och härlig människa som har gift sig med sin Daniel idag! De var vackrare än vackrast. Hon hade en kortare modell på klänningen, lite 50-tal med klädda knappar i ryggen. Vackert! Hon ville även kunna röra på sig ordentligt och dansa loss på kvällen, smart tycker jag. Till klänningen skulle vi göra en halvuppsättning som brudfrisyr där hon ville ha mycket lockar och ett diadem. Jag fäste upp lite mjukt på sidorna och byggde mycket volym. Ofta vill bruden kanske ha mjukt och löst, romantiskt. Då är det viktigt att man gör ett bra förarbete och får in en vacker form som ska hålla från tidig morgon till sen natt.

Dem hade valt gånglåt från äppelbo som ingångsmarch, som även hennes pappa var med och spelade på. Magiskt vackert och inte ett öga var torrt.  Jag är så svag för den här musiken då jag växt upp med dragspel och fiol hemma. Lyssna och njut, jag letade fram ett youtube klipp. Och här kommer bilderna från idag!

Förberedelser tidigt i morse på hotellrummet...

...mycket långt hår ska lockas.

Tadaa...!

Nu är klänningen på! Bara det sista kvar, lipgloss ♥

Vad tycker ni om klänningen? Visst är den bara hur vacker som helst.

 

Mot Nääs slott... så fint!

Efter fotografering ute i fuktigt väder... lite fix före vigseln!

Brudgum, bestman och lilla sötaste näbben har kommit. ♥

 

Går igenom... allt ska klaffa... :-)

100 gäster samlade... vilken stäming! Både Helena och Daniel är musiker, deras vänner kan sjunga om man säger.... shit vilken vacker vigsel med oerhört fina egna löften samt mycket musik.

 

Alla väntar på brudparet! Och det regnar inte :-)

Nygifta!

Så fint och mysigt, musiker som spelade på mingel efteråt...

Skövdebor! Bland annat Per och Charlotte! Trevligt par som jag känt länge. Per har jag känt väääldigt länge...haha! Han var jag ihop med på Musikgymnasiet när vi var 16-17 år. Han är förresten galet grym på piano och Charlotte sjöng på min 30- årsfest! SÅ duktig sångerska- Kul att se er igen !

Ingen aftonväska direkt, men min stora bag rymmer hårspray bland annat :-)

 

Brudskålen! Här ser de ensamma ut men 100 gäster står och hurrar runt om!

 

Tittar på fina ringen och kramas.

Kram till dig fina Helena! Nu är du fru :)

Vad tycker ni? Visst blir man glad?! ♥♥♥