• 2013-01-20, 23:06
  • 0

ÅH så roligt vi hade det på formexmässan, vissa av tjejerna som gick modevisningen har varit med tidigare och några är helt nya. Det är väldigt roligt att får vara ett ansikte för Love forever, är stolt och glad! Kläderna vi visar är sommaren och hösten/vinter.

Sara är duktig make up artist och har sminkat mig många gånger nu. Hon är även lärare på IMC skolan, vi hade henne när jag utbildade mig, så kul att ses varje gång vi ska plåta för vi har otroligt roligt ihop hela gänget.

Finns inget lyxigare, att själv få sitta ner och bli fixad när man står hela dagarna och gör alla andra fina…somnar nästan.

Fin sara och jag med ett GALET torrt hår. Sommar kom till oss nuuuuu. Behöver mer fukt =) Visst får man fin hy när man lägger ett bra underlag. Och äntligen har jag fotat med min systemkamera. Liiite skillnad va? hehe.

Hela gänget!

Jag med Terece som ÄR Love forever. Lika kul att ses varje gång. Nästa gång vi ses är vi i Thailand tjoho!

Söta söta Sara i bakgrunden som råkar göra en min- förlåt men hoppas du tycker det är ok ändå. VRÅLSNYGG byxdress som jag inte ville klippa bort…  sötare än socker är den här tjejen.

Anki Bagger är också ansikte för love forever men var inte med på modevisningen då hon arbetade i montern och hade fullt ös med att hjälpa kunderna.

Bilden är lånad från Saras blogg. Snygga! Längar till kläderna kommer, så fina!

Underbara, goa Annika Ljungberg med hennes andra hälft. Annika kämpar med sin sjukdom, en hemsk sjukdom. :( och jag har aldrig träffat någon med sådan livsglädje och en sån positiv inställning. Helt fantastiskt. Vi pratade en hel del och jag gillar verkligen henne, vilken härlig tjej och vilket team med sin man som var med hela tiden och hjälpte henne med allting. Han finns där för henne, det känner man.  (När jag skrev detta hade jag inte läst hennes inlägg, men det var just precis vad hon skrev. Åh så fint skrivet och det brände bakom mina ögonlock. HÄR hittar ni hennes blogg.

SJUKT rolig bild. Här är dagen före visningen och jag provar ut vad jag ska ha på mig. Vilka grymma spiror jag har va? HAHAHA bleka och svarta strumpor. Sketaschnyggt eller hur? =)

Men vilken underbar tröja, ett linne under.. detta kommer till hösten. Snyggt med grova kängor till, inte bleka barbenta ben…Många gillade denna outfit på lördagens visning.

Bakom montern hade vi ett stort utrymme så alla fick plats att byta om. Tidigare år har vi haft ca 1 kvadratmeter och en spegel där alla ska få plats. :) Den här svarta glittriga kommer bli en storsäljare. Hösten!

(Svart tight top från Love forever, ska hojta till när den är ute!)Mitt emot vår monter fanns smyckesföretaget by Billgren, vilka grymt coola smycken! Blev helt kär… (titta vilket fint jag provar på bilden ovan.)som i MYCKET på formex. Inredning, smycken, väskor, kläder och lite till. Jag brukar gå en sväng men hinner inte, eller rättare sagt det GÅR inte ta in allt…

Dessa smycken lade jag dock lite mer tid att kika på eftersom det även finns till män. Älskar killsmycken, ibland gillar jag det mer eftersom det kan vara lite tuffare och enklare design. Hittade MASSA fint till Janne bland annat ;)

Facebooksida.

Sexigt och manligt med smycken, glad att min J inte är rädd för lite accessoarer. Men lagom är alltid bäst.

Mitt internet är segt just nu och jag har fler bilder och massa fint jag vill visa er och tipsa om. Men det hade blivit så långt om jag dragit in alla bilder i samma inlägg. Det kommer fler.

Puss på er