• 2013-02-22, 01:11
  • 0

Snart fredag eller rättar sagt, det ÄR fredag eftersom klockan är halv ett. Hur kunde hon bli så mycket. Igen. Jag har fått hem två trötta men glada tonåringar efter en lång dag uppe Säfsen och mycket utförsåkning. Härligt för dom med en sån fin frilufsdag. Men båda hade mycket läxor som dom fick ta tag i direkt och Lisa-Marie har suttit tills nu och räknat det sista i matten. Nu ska vi gå och sova men jag ville in och säga några ord….

Vad kul att så många ville beställa träningsdvdn, heja heja!! Ni kommer komma igång med en fantastisk träning och märka stora resultat mer och mer för varje gång ni kör.

Några har även kommenterat –Borde inte grannarna bli störda av att du hoppar omkring och stampar till den där träningsskivan? 

Letar man fel ja då hittar man fel. Självklart ställer jag mig inte mitt i natten och tränar. Inte heller före 07 eller efter 21 på kvällen…. 38 minuter får grannarna isf stå ut med lite hopp och jag tror faktiskt inte alls att det är ett problem, det är ju inget party eller vrålhög musik efter 23 direkt…

Tycker det är intressant vad en del gnäller när det kommer till träning. tex Jag har faktiskt inte tid. Om vi vänder på det, 3 timmar på en hel vecka har ALLA tid med. Det handlar bara om dig själv och inget annat. Vill du hitta fel, då gör du det. Vill du inte träna så tvingar ingen dig men gnäll inte på andra.

Angående det där tramstjaffset att jag skulle vara för gammal för att ha en del likadana kläder som min tonåring, urlöjligt och samma där. Vill man leta problem ja då hittar man problem. Att det är “sjukt” att jag blivande 40 åring kan ha/vill ha/ likadana kläder som min blivande 16 åring är väl precis upp till var och en och inte det minsta “sjukt” =)

Självklart är vi alla olika.

Det roliga är att mina tjejer springer och lånar kläder av mig jätteofta och jag tycker det är jättekul! Jag är GLAD att dom gillar mina kläder och jag lånar mer än gärna ut. Bara för man närmar sig 40 är det ruskigt känsligt att bry sig om utseende, träna och vilja hålla sig i form. Det sticker lite hos vissa negativa gnällkärringar som hellre sitter på röven och skriver negativa kommentarer på bloggar.

Men fortsätt med det, hur man än gör har man röven där bak.

Nu till något annat trevligt. Köpte Expressen Extra idag och titta här vilka som dök upp.

Fina snygga Janne vid min sida, 1 år nu <3 Love u!

Ska även visa ett par snygga skor som kom idag. Tack!  Ett par äkta bling bling pumps från By malene Birger blir nice till ett par snygga ankelkorta jeans i vår eller en schysst please byxa i grått som kommer nästa vecka från greta och anna….

Visst är dom läckra!? Finns på isacouture för halva priset…. Gillar dom mycket!

Efter jobbet gick jag till gymmet och hade tänkt en pw och bara småjogga lite då jag vill komma igång med löpningen men jag sprang faktiskt 5 km och det gick hur bra som helst!! Har inte sprungit på många många veckor efter skitviruset så jag var rädd att det skulle ta lång tid att komma tillbaka. Men nix, det gick jättebra, jippie!! Bara några minuter längre än vad jag brukar.

Helt hundra på att en bra grundkondition hjälper till trots kondition är en färskvara.

Ville nästan köra på intervall men det tar jag nästa pass. Några frågar efter gamla träningsinlägg, sök längst upp i kategorier där hittar ni allt. Har ni testat intervallerna?

Jag hittade en gammal bild idag, här har jag gått ner en del men inte alls kört igång med träningen ordentligt. Tänkte visa er vad mycket det gör…

Det händer mycket kring höfterna, låren, armar och midja när man tränar både styrka och förbränning….

Samma gym fast idag, det är bra med gamla bilder. Utsidan och insidan hör även ihop.

Så oavsett om du är 40, 50 eller 60. Det är aldrig försent att komma igång. Allra helst om man är som mig, ett PMS-monster då och då.

Sov gott och god morgon! Snart helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2013-01-08, 21:02
  • 0

Älskar By Malene Birger! Den här kavajen sitter som ett smäck och är ett riktigt fynd. Dessa plagg är asdyra-kvalité och märket. Men grym rea! Den här är cool att ha till ett par snygga jeans, funkar även en sensommarkväll…

20130108-205626.jpg
HÄR.
Kolla priset…….;)
Snart är det dags för bloppis! Kläder jag inte använder kommer ni kunna köpa. Billigt! Hos Miinto.
Idag fick jag akupunktur i min arm och nacke. Fy satan vad armen är dålig. Har en inflammation i en muskel men efter akupunkturen kändes det bättre! Ska köra 3 behandlingar tätt nu så får vi se vad som händer.
Strax framme i Göteborg, Janne har några dagar konferens med säljare så jag åker till hans hotell. Han har varit på hockey och när han kommer till hotellet ska vi bada bastu som finns på rummet. Skön tisdag!
Inte lika skön onsdag- hård träning med PT. Huuu.:)