• 2017-10-22, 20:36
  • 18

I veckan var jag och min vän Linda på en viktig bokrelease för Blå kokboken i Stockholm. Självklart stödjer jag och uppmärksammar detta! Anna Benson är kvinnan bakom Rosa kokböckerna och nu även blå kokboken. 12 kända män bjuder på sin personliga paradrecept och delar med sig av sina liv, framförallt sitt möte med cancer.

Detta är så viktigt att lyfta fram! Sveriges vanligaste cancersjukdom är prostatacancer, snälla ni, köp boken! Den är så bra så bra.

Jag och Janne har varit på alla releaser för rosa kokböckerna och han har även varit väldigt engagerad i mustaschkampen och dragit in mycket pengar. Alla kan göra något, vi måste hjälpas åt så mer pengar samlas in, forskning är viktigt! Det kan rädda liv.

Det är en uppskattad present eller julklapp och 100 kronor per bok går till prostatacancer forskning och mustaschkampen där även Janne har varit väldigt engagerad och dragit in mycket pengar. En av 3 får cancer i Sverige idag. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats.

Rosa kokböckerna drog in 1,6 miljoner till förmån för cancerfonden. Fantastiskt! Nu är målet högre.

Anna, du är helt fantastisk och det var härligt att få vara med på din fina bokrelease för Blå kokboken.

Foto: Karin Törnblom

Mina kläder:
Blus HM
Skor ZARA
Kostymbyxor (adlinks) Clarks Underbara
Örhängen Caroline Swedblom

Lindas snygga skor är också från ZARA om någon vill veta.

Underbara Edward Blom.

Och även fina Pamela på Topphälsa, snart gör vi roliga jobb ihop igen, tjoho!

Härliga Bobby med sin Jimi. Alltid lika trevligt när vi ses, har känt Bobby i många år efter alla roliga frisörmässor vi varit på.

Så fina.

Foto: Shimoda.se

Agneta Sjödin är en så fin människa, här med Pam och Tina Leijonberg. Jag och Tina var i samma lag när vi var med på Fångarna på fortet. Vi hade så mycket att prata, om hahaha. Hände en del där nere kan jag lova.

Linda och jag har alltid kul ihop, nu har vi mycket på G så jag ska snart åka upp till Stockholm igen.

Foto: Karin Törnblom