• 2010-10-09, 20:32
  • 0

Tjenixen snyggingar, nu har jag äntligen satt mig ner en stund. Jag jobbade till 16 idag sen kom min fina Carro för att fortsätta hjälpa mig här hemma. Vi körde igång med lite röj och städ sen var vi vrålhungriga så jag svängde ihop en detsprutargenomöronengryta. SÅ GOTT! Fläskkfilegryta med dijonsenap, grädde och massa annat gott. Vill ni ha recept vet ni vad som gäller haha. ;-)

Vi har förresten också hunnit få upp en grym fixa-iordning-sig-plats till min stora tjejja, hoppas hon blir glad. :) Det blir en egen liten snygg hörna i hennes rum som jag mer än gärna skulle vilja ha. 

Marilyn min lilla ängel fyller 11 år i morgon. Så mysigt att  tänka tillbaka, varje minut minns jag precis innan hon kom ut och såg världen. I morgon ska vi ha kalas för henne. Stora tjejen!

Puss, nu ska vi spackla. :-)

  • 2010-10-03, 22:45
  • 0

Vad kul att ni kommit igång med kommentarer! Nu blir jag taggad :-)

Helgen har rusat förbi, vi har haft en riktig fixarhelg och det känns som om jag har spackel och lim överallt. Men åå så fint det blir. Skönt när man tar tag i projekt och får hjälp av nära och kära. Vi tog en paus mitt på dan och Magnus kom hem på en fika innan han skulle med tåget igen. Hade han stannat en stund till hade ha fått en pensel i näven. :)

 Fina vänner, goda kanelbullar och greengate porslin. Humöret på topp!

Massa folk på stan-Magnus nya skiva måste ni köpa förresten. Disco, svängig med  massa bra låtar! + en bonusDVD från inspelningen av videon. Moi, me är faktiskt med på den hörrni. Min engelska går inte av för hacke, att jag inte skrattade ihjäl mig när jag fick se den.

Väl hemma efter en liten runda på stan så åkte våra jobbarkläder på igen, carro frågade om jag hade nån gammal trasa som hon kunde skita ner, självklart rotade jag fram en- av misstag i sopsäcken med kläder som ska hivas fick jag fram den här.

Barnen var sugna på “riktig lasagne” ikväll så det fick det bli.  M ville inte ha nån konstig spenat eller kyckling  talade hon om bestämt så det blev en alldeles vanlig med smak av goda örtkryddor. Lite mozarellaost och tomater till sen är man tillfredställd. Vill ni ha recept- säg till.

Ringla lite olivolja, krydda med basilika. Ljuvligt. (Har tyvärr ingen bild på lasagnen då jag helt enkelt missade det. Sen tar jag inte bilder på en form där det ligger lite rester- det är bilder jag bläddrar förbi när andra bloggare gör missen att fota en tallrik med lite kladdiga rester….blä.)

Henke kom ikväll och hämta Carro, självklart fick han skruva lite lister emot en timjandoftande lasagne. Han gapskrattde även åt hennes  tshirt.

Hoppas ni har haft en underbar helg, nu ska jag alldeles strax krypa ner. Ser fram emot en ny spännande vecka.

KRAM

ps puss Carro, vilken girlpower efter all tapetsering och fixandes i helgen. :)TACK!

 

2010-10-03 Mitt liv , ,
  • 2010-08-11, 23:17
  • 0

Ännu en dag som rusat fram! Men två timmars vila på tyst avdelning på tåget- det gör susen. Sen var det raka vägen ner till jobbet och köra igång med dagens kunder. Ikväll hade Henke och Carro bokat tid och efter vi var klara gick de med mig hem en stund. Det är skönt ibland när man får besök på en sen kväll att du kan ju faktiskt inte göra så mycket mer än umgås. INTE städa och plocka plocka plocka…..

Jag läste på Magnus blogg att de hade använt min lilla “present” till middagen som jag hade med igår. Klicka HÄR  får ni se vad smaskigt!
Underbar affär som man inte kan låta bli att kika in i när man går förbi. Magnus har även lagt ut fina klipp från allsången om ni vill titta på det.

Nyklippta! Men nästa vecka ska Carro få långt hår igen.  Skumt de där…. men det är ju det som är roligt. Förändringar.

Och lite bilder från igår…………

Snyggve och tröttve. Vem ligger lite relaxed i soffan då?

Jepp så här ser det ut alltsom oftast. ;-)  Ni ska inte då tro att vi ligger på latsidan inte. Nähärrå. Här bloggas det för fullt! Det bästa av allt är ju att vi är blogg-grannar. Vi stödjer tex varandra vid tekniska problem.

Så mycket folk!!! Närmare 15.000 personer hade letat sig upp till Solliden igår kväll.

Detta är kult. En legend. En äkta Mr Jerry Williams.

Nu är blir det sängen för mig, efter en lång och härlig dag kommer jag sova gott.

Kram på er!