• 2017-10-13, 18:21
  • 12

Vilken kväll vi var med om igår! Arvingarna spelar på Casino Cosmopol på torsdagar i oktober, så mysigt och trevligt att sitta på en middag och lyssna så nära. Akustiskt och soft i början, efter middagen röjer de borden, då blir det drag kan jag lova!

Jag kan verkligen rekommendera att boka detta, men skynda er och kika om det finns platser kvar, jag har hört det är smällfullt men kolla HÄR. Annars måste ni boka in Arvingarna Jul framöver.

Jag bjöd med min bästis Hanna som har hjälpt mig hemma hela veckan, vi åkte tåg tillsammans ner till Göteborg där vi även mötte syster Linnea och hennes kompis Lovisa som också var medbjudna. Vilken kväll! God mat, trevlig service och framförallt- Arvingarna är så otroligt duktiga och musikaliska, alla i bandet sjunger och det är roligt mellansnack. Kändes som vi satt hemma i vardagsrummet, jag tror ni hade gillat den här speciella spelningen.

Hade med lite bubbel och ost och choklad på tåget, handlade på Läckerbiten i Skövde, ni måste köpa deras västerbottenskorpor!

Här är Anna med sällskap som vann priset i min bloggtävlingen. Två biljetter till Arvingarna Exclusive inkl 3-rätters middag. Så kul att träffas!

Tack för en riktigt trevligt kväll, nu ser vi fram emot Julbord med Arvingarna längre fram. Kul samarbete med dessa goa gubbar från härliga Göteborg.