• 2010-11-07, 22:12
  • 0

Om ni gör det- baka pajen. (nästan lite julfeeling idag) Fixar recept om det är minst 20 som gillar choklad. Är nyfiken på hur många som nyttjar denna underbara kärleksdrog.

Idag kom världens finaste Mats och Magnus hit och fikade, de har varit i Falkenberg och passade på att stanna till i Skövde på vägen hem. Massa skratt, babbel om ditt o datt och vi njöt av chokladpajen jag svängde ihop igår. Oh my god- den var god! Vi tre är hemska när det kommer till mat, dessert eller ja.. allt som är gott. Får alltid panikbanta när vi hängt ett tag. Men livet är för kort för att avstå. Det är vi alla överens om.

(Men just nu borde jag köra stenhård GI ett tag igen- men tar tag i det snart. Snaaart.)

..inte nog med det. Jag är redan inne i december tror jag. Min hjärna börjar alltid lika tidigt. När jag var liten körde jag igång redan i september. Mamma var knäckt. Jag drog  med min lilla bandspelare in i bästarummet, satte mig vid pianot, tryckte på rec. Sen spelade jag in julsånger för glatta livet. När jag inte spelade dom “live” och inte fick klinka för sent på kvällen satt jag på mitt rum och lyssnade på det jag hade spelat in.

Favoriter: Siv Malmkvist Låt mig få tända ett ljus, Ett litet barn av Davids hus- Hosianna. Luciasången också högt upp.

Herre.Herre.Gud. :-)

SÅ, jag är (nästan) lika tidig i år. Idag blev det nog lite julkänsla i köket. Julmust…skumtomtar och masssa ljus. Sen sjöng vi trestämmigt Stilla natt!  Skoja… sången stod vi över. Även fast jag LÄNGTAR till Magnus Julkonsert. Åh den måste ni bara vara med om. Han åker land och rike runt framöver och jag lovar er, den är  fantastisk. HÄR hittar ni datum.

Gott va…!

KRAM och puss på er

Johanna