• 2011-05-31, 23:27
  • 0

NU ska jag presentera ett gäng vinnare i våra tävlingar vi har haft här inne. Många ville vara med, vad skoj att ni hänger på! :) Snart kommer det mera…. Men vi börjar med kevin murphy!

3 stycken har vunnit detta fantastiska kit! Och vinnarna är…

Sara Nordberg 27/5 19.49

Cecilia Johansson 26/5 16.36

Malin Longborn 25/5

GRATTIS!!!! Maila mig era adresser så ska ni få hem present i brevlådan!

Sen har vi haft tävling om att vinna den underbara “Johanna” blusen från love forever som creative lounge har. Dessvärre har inte den vinnaren hört av sig så jag har dragit en ny. Man får vara framme och nu är det flera veckor sen.

GRATTIS till Lotta Christiansson 7/5 19.46, maila mig din adress snarast och storlek så får du hem den i brevlådan inom kort.

Sist men inte minst… bästa stylingverktyget- sylen från HH simonsen! Jag hade den tävlingen i samband med att jag också ville vara med om att vinna den nya Nissan Micra. TACK fina ni för alla röster vi fick. Smasch sa det, 600 röster på två dagar och vi låg femma nästan direkt. Men, efter någon dag så började det att strula med att hitta min bild. Jag har mailat tusen ggr med huvudkontoret nissan Micra i Finland som var ansvariga för tävlingen och de kunde inte förstå varför det inte gick att kopiera länken så man kom in direkt på min bild. Inte en enda gång funkade det och det var många som undrade vart min bil var. Inte i början kanske pga då låg min bild i början. Men sen var det bara strul. Jag  gillar själv inte när det är krångligt och ska jag då be om hjälp, era röster så är det bara jobbigt  om det inte fungerar så efter en vecka  gav jag upp. Det GICK inte att få till det tekniskt och deras sida var riktigt strulig. Därav att jag inte frågat er om fler röster. Tråkigt Nissan Micra att ni inte hade en korrekt tävlingssida.

Ja ja.. Nu till det roliga! Vi har en vinnare som ska få världens bästa stylingverktyg  hem i brevlådan…. och vinnaren är…

Johanna Forserg 11/5 07.05 GRATTIS!!!! Maila mig. :-)

Så där, hoppas ni blir glada och hör av er så fort ni ser detta! Flera har frågat vart de kan hitta min söta blommiga klänning från love forever som jag visade häromdan. Jag ger er svar i morgon då det är på G vart ni ska hitta den. Snaaart.

Har fått frågor om Helens bästa underbara dessert vi fick när vi var där sist- här kommer det! Busenkelt.

 Ta ca 1/2 l vaniljglass ( ganska mkt tinad) som vispas med elvisp ihop med två grovhackade marabou coco. Lägg i formar och frys. Detta var den godaste desserten jag ätit på länge… Älskar kokos och älskar choklad.

Testa den!!

Vilken soliga dag vi har haft! Barnen var på sina träningar och direkt efter jag jobbat klart gick jag upp till gymmet för att vara med på ett jätteroligt pass som de kör utomhus! Mage-rumpa-lår :) Bara styrka och konsentrerat på de musklerna. Mycket bra och en stor favorit hos mig. Härligt att vara ute med grym instruktör och bra musik.

I morgon ska jag på ett väldigt spännande möte här i Skövde, blir det som vi tror kan det bli hur roligt som helst och jag kommer jubla högt! Ni ska få veta när allt är klart. ;-)

Nu måste jag sluta blogga och kasta mig i säng, vi hörs i morgon. Jag har massa hårbilder på G. Har förberett steg för steg bilder på fina sommarfrisyrer.

pusspusspuss