• 2016-03-10, 11:49
  • 8

Pastelliga kläder, pastelligt blond, visst känns ordet härligt? Pastell för mig är lite matta toner men alldeles underbara. Dagens outfit är gårdagens men vill tipsa er om den rosa toppen med dragkedja som passade perfekt till jeansen med knappar. Detaljer är kul.

Topp finns HÄR,  jag stoppar i den lite busigt, gillar när det ser slarvigt ut, varken istoppat eller utanpå. Sätt den lite på sniskan. Jeansen finns HÄR. Bra pris på hela outfiten. Jag tycker det är roligt att tipsa om både billigare och lite dyrare kläder, då kan alla ha möjlighet att köpa, men också ta “lite här och där”. Eller bara få inspiration.

Ett annat tips till sånna här tunnare toppar som har dragkedja, om jag har en vanlig BH under ser jag inte klok ut. Som kossan Rosa, två stora juver och dragkedjan som hamnar i mitten… inte alls snyggt.

Ta istället en bandå BH eller tight linne under så blir det mer rakt. Förstår ni? Eller vanlig Bh med bandå över. Blir mycket mer klädsamt.

DSC_0850

IMG_6972

Tips på frisyr! Jag gillar att sno bak håret i en busig toffs, som inte är en tofs.. dra in den i knuten så blir det en frisyr utan du gjort ett dugg. “vanlig hemmafrisyr” men mina tonåringar tycker det är snyggt, att jag ska ha det mer och dom får man ju lyssna på.

Har du lite tunnare hår, spraya med ett bra torrschampo (Jag älskar Lernberger Stafsing som finns i både blond och mörkt, den är grym) Spraya underifrån, i botten men även lite på längderna du ska dra bak så kommer det sitta bättre samt mer volym. Ju smutsigare (utan fett förstås) ju bättre sitter det. Man gör tex aldrig en uppsättning på ett glatt och nytvättat hår. Rasar lätt…

IMG_6984

Nu finns armbanden från Bud to rose i shoppen inne igen! Vi älskar deras armband, jag har valt ut några favoriter, tunna med hjärtan eller små söta berlocker. Blanda silver och rose! Snygg med många eller bara ett par stycken. Finns HÄR.  Roligt att ge bort, storleken passar dom flesta då det är resår. Bra kvalité.

DSC_0719

DSC_0738

När jag städade i morse ställde jag upp mina skor från ASH på byrån i sovrummet, kan knappt vänta på att få hoppa i dom, men snygga som prydnad så länge. ASH har coola skor, mer hos Blueco.se HÄR. 

DSC_0846

Har precis druckit en god smoothie med exotiska frukter jag måste tipsa er om. Hur kan det vara så gott? Men så nyttigt. Denna smakade pina colada ;-)

Måste jobba på här, har massor av jobb vid datorn men ska ta en paus om ett par timmar för att äta lunch hemma hos min kompis Min och hennes små kids.

Kram så länge

I samarbete med Clarks kläder 

 

 

  • 2011-05-16, 22:35
  • 0

Strålande måndag och jag känner mig pigg och glad! Gick en kort promenad före jobb i morse och hann njuta av solen en stund. För att slippa träna sent på kvällen gick jag till gymmet på lunchen. Riktig skönt! Jag har några kilon kvar som ska bara bort och då finns inga genvägar alls. Sen tycker jag styrketräning är jättekul som dessutom ger bra resultat, går man ner i vikt vill man inte vara dallrig. Jag får ofta mail från bloggläsare som kämpar med sin vikt. Kör hårt, vad duktiga ni är! Ta en dag i taget med delmål så kommer ni nå fram!

Barnen har varit på sina träningar och nu sitter vi i soffan och äter jordgubbar efter kvällsmaten. De längtar till sommaren, tänk att snart få sitta ute med picknick…! Härliga sommar vi längtar!

Min mamma var på salongen ikväll, det var dags att ta ur det gamla och in med det nya. Hehe… men nu är hon på god väg att få tjockt och friskt hår. Hon äter mycket vitaminer och bra kost, det märks också på håret. Idag fyllde jag ut det med Be gorgeus och jag tycker det passar bättre för dom som har fina, tunna hårstrån då det är mycket skonsamma fästen. Riktigt bra extensions.

Jag satte i 60 stycken och det är en lagom mängd om man ska fylla ut håret. Här lät jag det även bli lite längre och klippte det inte kant i kant med hennes egna.