• 2018-04-28, 16:56
  • 11

Äntligen var det dags för Danny på Gothia Theatre- En av de bästa showerna jag sett. Jag och mina systrar firade vår fina mamma som fyllde år och hon älskar Danny, men vem gör inte det? Vilken show!

Har ni sett showen?

Han är en av Sveriges bästa artist, så galet bra på så många sätt. Så grym artist, så mycket charm och ödmjukhet han har den killen. Så djup och närvarande, jag blev väldigt berörd av hyllningarna till hans mamma och hur de fick kämpa för att få allt att gå runt. Jag tror det är stor igenkänning.

Vi fick bordet precis framför scenen, vilka platser! Kunde inte sitta bättre. Vi hade supermysigt men något hög musik under middagen och servicen var inte så rolig och det var stressigt. Men på sånna här shower betalar man för platserna, jag vet att det är fulls ös och stressigt för personalen så vi hade trevligt ändå.

Hoppas ni har en fin lördag, vi har precis varit ute och gått i solen och i kväll är det premiär för Wine Mechanics! Berättar mer om det sen.

Om ni inte vet vad ni ska hitta på för middag ikväll har jag massor med enkla och goda tips i receptkategorin, där hittar ni allt. Man kan även söka i sökfältet längst upp. Jag kommer framöver lägga in mer kategorier och underkategorier så ni ska hitta alla mina recept ännu lättare.

Kram på er!