• 2018-04-28, 16:56
  • 11

Äntligen var det dags för Danny på Gothia Theatre- En av de bästa showerna jag sett. Jag och mina systrar firade vår fina mamma som fyllde år och hon älskar Danny, men vem gör inte det? Vilken show!

Har ni sett showen?

Han är en av Sveriges bästa artist, så galet bra på så många sätt. Så grym artist, så mycket charm och ödmjukhet han har den killen. Så djup och närvarande, jag blev väldigt berörd av hyllningarna till hans mamma och hur de fick kämpa för att få allt att gå runt. Jag tror det är stor igenkänning.

Vi fick bordet precis framför scenen, vilka platser! Kunde inte sitta bättre. Vi hade supermysigt men något hög musik under middagen och servicen var inte så rolig och det var stressigt. Men på sånna här shower betalar man för platserna, jag vet att det är fulls ös och stressigt för personalen så vi hade trevligt ändå.

Hoppas ni har en fin lördag, vi har precis varit ute och gått i solen och i kväll är det premiär för Wine Mechanics! Berättar mer om det sen.

Om ni inte vet vad ni ska hitta på för middag ikväll har jag massor med enkla och goda tips i receptkategorin, där hittar ni allt. Man kan även söka i sökfältet längst upp. Jag kommer framöver lägga in mer kategorier och underkategorier så ni ska hitta alla mina recept ännu lättare.

Kram på er!

 

 

  • 2011-09-20, 23:06
  • 0

Här kommer bilder del 1 från i helgen, väldigt bra arrangerat av Tendenz, stort TACK för en jättetrevlig lördag med mycket inspiration.

Utsikt från Munchenbryggeriet- vilken underbar dag!

 

Här är vi på vårat hotellrum, Rica hotell på Kungsgatan vid hötorget är grymt.

Mysigt med så fin välkomstbricka med jordgubbar och annat gott.

" Who are ypu" middag senare på kvällen på munchenbryggeriet. Vi var alltså där hela dan från 12 på fm... hem till hotellet för att byta om sen tillbaka på jättefin middag vid sju igen. De hade verkligen ordnat allt JÄTTEBRA. Härlig middag med underhållning och en sprakfylld show och visning.

 

 

Visning

 

 

Här är vi kollegor! Tack för en kul helg brudar! jag har på mig min andra Malinaklänning, tröttnar inte på den. Väska, Vintage by fe från creative lounge.

Rocka billy, John Lindbergs trio!

När Danny klev upp på scen så sa det pang så stod 300 frisörer vid scenen haha!

Dessa trevliga tjejer hängde vi lite med, kul att ses!

 

Fina Mikaela!

Här dansas det! Jag och Mini, helan och halvan typ. :-) SHIT vad lång jag är mot henne haha

Jörgen som är VD på Tendenz vad nöjd med kvällen, VI också!

 

Flera bilder kommer i morgon, ska visa er väskan och topen jag hade på fredagen då en del frågat om den.

Tyvärr ingen bra helbild alls, men så här såg det ut! Älskar jeans och en festlig top, även den här är Malina finns på bästa Creativelounge. Jeans, Vero moda.

 

  • 2011-03-13, 11:24
  • 0

Tjejerna och Melvin sitter i soffan och myser. :-)

God morgon! Vad tyckte ni om melodifestivalen…!? Jag tycker INTE Erik Saade skulle vinna( även fast han är duktig)  Men uppenbarligen tyckte mestadels av svenska folket det. Eller iaf den yngre kategorin… ;-)  Kul att äkta schlagerSanna och Gson fick så höga poäng och hamnade ändå högt upp. Betyder att vi iaf forfarande gillar den traditionella schalgern trots allt!

SYND att inte Danny vann även fast jag även där kan tycka det är för “producerat” och har lite svårt för den “moderna schlagern” men jag tycker den är bättre än Saades. Vi har ju inte lyckats speciellt bra de senaste åren då vi skickat ner moderna låtar och de hamnar ju i botten varje gång! Ska bli kul att se hur det går den här gången.

Vi hade iaf en jättetrevlig kväll hos Hanna och hennes familj! Tack för en jättekul kväll, det är nästan en tradition att vi ses ett gäng när det är melodifestivalsfinal. Vissa år har vi varit ett stort tjejgäng och haft glittertema. Här kommer lite bilder från igår!

Älskar fina dukningar, man blir så glad!

Fint va!

Eftersom de renoverar tror jag hon vill att jag nämner det....även fast jag inte ens märkte det knappt. När man går bort till folk bryr man sig inte lika mycket som när man hemma, om det står lite grejer här och där.. :-)

Fläskfilegrytan med dijonsåsen ni vet... ;-) SÅ GOD!!

Mmmmmums!

Jag och Sebastian!

Nu ska jag visa er den vita tunikan från love forever som ni frågat efter. Tänk på sommaren när man är brun… nice!

Det är fint att ha massa smycken till det romantiska tycker jag. Jag har hellre massa runt handleden än i halsen.

Love forever hittar ni HÄR.  

Dags att sätta lita fart här, har tagit en ordentlig sovmorgon och klockan 13 ska vi på kalas hos barnens kusin som firas idag. Kul att träffa familjen! ♥

Är nyfiken på vad ni tyckte om igår? Vann rätt låt…? :-)