• 2011-01-22, 21:19
  • 0

GISSA vart denna skål ( tunna) stod? :D

Bixios urtjusiga monter. Maria är alltså gästdesigner och klicka på länken nedan så komemr ni till deras hemsida, där finner ni kontaktuppgifter som ni kan maila och ta reda på vart man kan hitta alla väskor och smycken.

Maria Montazami collection by Bixio!  

Vad händer här tro... :) Gaaaalet!

Så snygg! Har kännt på väskorna, äkta skinn och man märker det är kvaité. Har kännt och klämt på väskorna :)  Kvalite!

Fina Maria!

Åsa Åhman- Staffansson/Bixio med Maria

Italiensk tillverkning och svensk design 
Jag hämtar inspiration från mina resor och i Italien där jag bor. 
Bixio smycken tillverkas för hand på en liten familjeägd fabrik som bevarat de gamla traditionerna.  

Jag jobbar med djupa, härliga färger i glas, kåda och Swarovski-kristaller. Att både material och tillverkning håller högsta kvalitet är viktigt för mig. Därför är jag med i hela processen.
Jag designar, letar upp och köper in materialen och jag finns med i fabriken när smyckena tillverkas. Mina smycken är en helt igenom en europeisk produkt. Design i Sverige, tillverkning i Italien och Sverige, och material från Österrike och Frankrike.

Förutom smycken så arbetar vi även med andra accessoarer såsom väskor. Vi är distributör för ett Italienskt väskmärke, Makia. Vi på Bixio kommer att ha en gästdesigner varje år. Först ut är det den härliga Hollywoodfrun Maria Montazami som kommer med en väskkollektion.

Duktig och gullig designer, så fina smycken hon gör också!

Tassles…..!

Även för “Decor for the future” är Maria gästdesigner… Fattar ní vilken smart kvinna som levererar va…! ;)
Alla dessa toffsar har inte kommit ut på marknaden än men kommer inom kort. Jag lovar att berätta för er när allt är på G.

 

En djungel... med strass, med glitter, med nitar, med pärlor ....

Min kompis som driver företaget berättade att Maria hade med sig sin egen duk till bordet, även hennes servetter fick följa med till Sverige. Men kolla in den som hänger på flaskan! Den var vääääldigt dyr men fick följa med den med som decoration. Direkt från matrummet i Montazaaami house ;)

Jag kunde inte sluta ta på dom… tror det är något “lugnt” med alla toffsar…ska nog börja ta in dom i mitt hem snart.

 

 

 

Gick och strosade runt, titta vilken mysig monter!

Åh...! Vill kramas...!

Rock by sweden fanns också på plats. Som ett spralligt barn i leksaksaffär går man med sina ögon och baaaaara tittar…! Inte röra. :)

 

  Hoppas ni gillar bilderna! Jag LOVAR att berätta för er så fort jag vet vart väskorna kommer att säljas. Men klicka gärna på länken längs upp- Bixios hemsida. Där finns kontaktuppgifter.