• 2013-06-07, 01:17
  • 12
Den vita drömgården” är ett paradis med hästgård som ligger strax utanför Enköping. Där har vi plåtat hela dagen idag och det var en idyll som ligger fortfarande på näthinnan. Ett litet paradis och Heidi som ritat huset (Hon arbetar med husdesign, kolla bloggen!) är inte bara grymt duktig utan också  en helt fantastisk kvinna som Terece lärde känna när dom hade hus en bit från varann i Thailand. Heidi och hennes familj var så gästvänliga och underbara, vi har inte bara plåtat överallt och spridit ut oss,  vi har också blivit servade med vad vi önskat. Vilka fantastiska människor och titta på bilderna förstår ni vad vackert dom bor.

Det är en hästgård och inte vilka hästar som helst… dom rider westernhästar! Så coolt! Jag som har tävlat mycket och ridit galopp när jag var yngre är van vid pigga hästar så jag fick naturligtvis hoppa upp på en underbar American paint horse som var mer än pigg.

Vi har tagit så fina bilder med Terece snygga Vårkollektion….

Här har vi precis kommit hit. Årets varmaste dag skulle vi plåta i och inte bara vårens sommarkläder utan även en del höstkläder, vill säga dunjackor. Vem har sagt att modelljobb är glamouröst haha! Även om jag som nybliven 40-åring är stolt över att Terece fortfarande vill att jag ska vara Love forevers modell tillsammas med sötaste goa Sara Tjulander som även är min bloggkollega på Bonnier fast hon är på Veckorevyn. Duktig bloggare och go och fin tjej…. hon står för den yngre målgruppen men det förstod ni nog ;)  Hela 2 år äldre än min äldsta dotter.

Söt klänning som kommer ut i vår…

Innan vi körde igång fick en tallrik med läckerheter av Terece mamma Monalisa. Jag blir lika glad av henne varje gång, hon är verkligen en “mamma” som tar hand om oss ordentligt och är den som ser till att vi dricker vatten, äter och håller ordning på alla kläder när vi plåtar…. Det har därför blivit en tradition, mitt favoritmellanmål och det är aldrig så gott som när någon annan fixar ordning och lägger upp. Även om det är väldigt enkelt…….

Ägg, keso, goda nötter och magiskt goda blåbär. Sedan får vi massa ny energi att orka fota i värmen i flera timmar… le, skratta och byta poser och stå stilla och ev ta om alltihopa på en ny plats…. för att sedan kanske byta plats igen.

Cicci som fotograferade är verkligen jätteduktig och det ska bli kul att se det färdiga resultatet. Tänk att alla dessa bilder ska ut i kataloger och nätet…. vi är dom som ska ge leverantörerna och kunderna inspiration…… Så kul!!

Så fint……. här är framsidan på huset.

Detta är mina egna bilder som jag fick hjälp med att fota…. men det är roligt med lite “behind the….”

Tack för allt idag duktiga Cicci!

Hallo 70-tal! Damn så snygg klänning…. jag blev även kär i Saras Rayban. Dom hade vi till denna outfit. Smycken är Love forever.

ÅÅÅÅÅÅÅ jag dog flera ggr….. så fint dom har det!

Nästa outfit är min favvo… kommer även i guld.

Fint med hästarna i bakgrunden…

Otroligt söt!!!

Här har vi heidi och Terece! Kolla in allt runtomkring…. :) Mysigt. Tusen tack goa Heidi för din gästvänlighet! Vi kommer gärna ut igen och rider och tack för inbjudan.

Snygg i Love forever klänning! Här får vi ett gott glas rose…

Fina kläder som kommer framöver…Tack för idag Sarah!

Även ett vackert stall med så smäcker häst som fick vara med på bild. Här har jag mina snakebrallor och LF men med en top som kommer….. den kommer ni gilla.

Snyggt Terece! Dessa dunjackor kommer till hösten….

Här skrattar vi nästan ihjäl oss när jag helt plötsligt får se midsommarkransen på sarahs huvud. Tillsammans med dunjackan? Haha…. hade varit snyggt. Trötta och snurriga.

Fin klänning! Men ännu sötare vovve! Ville ta med han hem……….. kändes som om den rasen också funkar. På planet hem från Rom satt jag och Janne och pratade namn, hehe han är ett steg åt rätt håll ;)

“Hej jag är en fantastisk liten gosig vovve som älskar er människor och gillar att kela, vill ut och gå mycket men springa långt får du göra själv, då ligger jag och sover middag” =)

Heidi tyckte vi var lika. =)

Måste snart ha en liten följeslagare… VET att det är mycket jobb. VET att det är mer jobb än vad man tror och VET att man binder upp sig. Men jag vet också vad mycket kärlek det innebär …. och vi har tre tjejer som kommer jubla…. Vet också att Janne kommer älska sönder hunden hehe.  Bästa av allt att jag kan ha med den på jobbet annars går det inte.

Vi får se………

 

Krigsmålning men för att det ska bli bra bilder behövs mycket ögon och jag sotade mycket.

Nu är klockan mitt i natten som vanligt och mer bilder kommer i morgon….. först sova och sen jobb.  Hoppas ni haft en skön dag i solen och kanske firat nationaldagen idag!

TACK alla för idag! Så kul vi hade det!

Puss och kram

Ps. KUL att bloppisen tog slut direkt…. oj oj.. jag mailar er! Tack Linda som hjälpte mig publicera det idag.