• 2011-08-29, 08:19
  • 0

Nu vänner ska ni få vara med om en grymmetävling! Jag har fått loss en alldeles ny, rosa, underbar GHD styler och det bästa är att dem är med i Rosa bandet och hjälper till att samla in pengar. På varje såld styler går 10 Euro direkt till cancerfonden. ♥ Underbart!

Med Pink Orchid Limited Edition Styler stödjer ghd igen i år Cancerfondens Rosa Bandet kampanj.

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer – var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men fler och fler kvinnor överlever sin bröstcancer idag, bland annat tack vare framgångsrik forskning. Det är fjärde året på raken som ghd Sverige är med och stödjer Rosa Bandet. I samband med detta så lanserar vi Pink Orchid Limited Edition styler och donerar € 10 till Cancerfonden för varje såld styler.
  GHD styler/plattång  är den bästa på marknaden och priset är 1999 kr. När du väl har investerat den så kan du inte tänka dig att ha någon bättre.  Jag bara älskar den!
 
 
ghd Pink Orchid 2011<br>Styler / Plattång<br><br>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I detta kit med ghd Pink Orchid 2011 ingår även en exklusiv rosa väska som är dekorerad med en snygg svart spetsbrokad.
Förutom förvaring av stylern och att den är värmeresistent så kan man dessutom använda den som en modeaccessoar med justerbara axelband. 
Med Pink Orchid limited edition stylern ingår följande accessoarer;
– En elegant och trendig värmeresistent väska som förvaring till stylern 
– Ett hölster som håller ihop plattorna
– Två svarta stylingklämmor till att sektionera håret med
Årets styler är det ultimata och mest allsidiga verktyget för att skapa väldigt många olika fantastiska frisyrer – från förförande vågor till det perfekt raka håret. 
De mellanstora plattorna glider lätt igenom håret och ger en problemfri och glamourös styling till alla slags hårtyper.
Ghd Gold Classic Har en elegant design och du får 2 års garanti.
Ett stylerskydd ingår till plattorna
Stylern stänger av sig själv efter att ha varit inaktiv ca 30 min
Universal spänning så du kan använda den var som helst när du reser, dock behöver du passande kontakt till det land du är i.
Extra lång sladd på 2,6 m
Plattorna är 90 x 25 mm
Den uppnår en max temperatur på 190°C.
110 – 240 V och 150 W
 
 
 
 
 
   

 

 Vill du vinna allt detta? Jag kommer också ha några “tröstpriser” , trevliga produkter från ghd så flera har chans att vinna.

Gör så här: Lägg en kommentar  i mitt kommentarsfält med ditt namn  samt klicka på min lilla “Facebook-gilla-knapp” här till höger så får vi se hur många tummar upp det blir. ;)

Klicka sen på GHDs facebook nedan och gillar du detta så klicka på deras “gillaknapp” på facebook där du får massa fina stylingtips!

http://www.facebook.com/ghdsverige

 Inte så krångligt va? Jag drar vinnarna nästa måndag den 5/9 på kvällen. Vill ni titta på den så kom in till oss på salong DIVA, vi har den också i skyltfönstret.

Alla har chans att vinna, glöm inte det… ;-)

Lycka till!