• 2018-11-20, 14:23
  • 4

Black week är igång! Jag har många läsare som uppskattar nedsatta varor så man kan fynda och hitta tips på julklappar. Idag kör vi parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar. Parfymer är kul att ge bort.

Lyko ger er 20% rabatt idag, HÄR. Även tips på mina bästa doftljus längre ner.

Min bästa parfym jag någonsin haft är från By Terry. Dyr, men 500kr billigare än där jag köpte. Söt, orientalisk och  underbar. Får alltid frågor vad jag har för parfym när jag har den. Tips om ni gillar Hypnose, Victor & Rolf, Burburry, då gillar ni den.

En av mina och tjejernas favorit är Victor & Rolf, säkert kort till den som gillar lite kryddig men absolut inte tung. HÄR 

Clean warm cotton. Sportig och fräsch. HÄR  

Tonårsfavorit! Juicy couture. En hit om ni letar julklappstips. Mina tjejer har älskat den doften, söt flaska. HÄR. 

Hypnose, min mammas favorit och jag har den också. Vanilj, pudrig och behaglig. HÄR. 

Elizabeth Arden, vinnaren av årets damdoft 2017. Den ÄR så fin, pudrig, påminner något om Hypnose. Billig. HÄR. 

Söt presentkit Victor & Rolf HÄR. 

De har även bra pris på doftljus.

Den bästa juldoften jag vet är Yankee Candle Eve. Doftar helt underbart. Vi har det tänt varje dag nu men vårt är slut så nu har jag köpt ett nytt från Lyko. Det doftar inte starkt, kanel och äkta jul. HÄR. 

Jag gillar även Voluspa Mandarino Cannela, doftar inte heller starkt. Mandarin, kanel. Även Crisp Champagne och Mokara som är även Marilyns favorit. Älskar ge doftljus i present och älskar att få. Fler doftljus HÄR. 

 

 

 

  • 2015-11-19, 10:54
  • 13

Drygt en vecka kvar till Advent, har ni börjat smygstarta med något? Jag är helt galen i jul och vinter, tycker det är en fantastisk mysig tid. Går inte loss här hemma med för mycket ännu men har börjat tända lite doftljus. Älskar vackra och lyxiga ljus. Den perfekta gå-bortpresenten.

Titta vad jag fick av min fina kund Margareta. Ett jättefint doftljus från Victorian, deras juldoft Winter Cinnamon doftar underbart. Det sprider sig en julig, vintrig doft i ditt hem, lite kanel.

DSC_0019

Blev så glad! Precis min stil både på hur det ser ut och doftar, inte heller för starkt. Tack snälla Margareta.

DSC_0211

Även fint att duka med på matsalsbordet som dekoration. Ni är många som frågar vart dessa ljusstakar är från. Dom köpte jag för över ett år sedan på Encore i Skövde. Kolla om dom finns kvar? Materialet är porslin och jag gillar att duka med dom nu till julmyset.

DSC_0569

Bilden är från köket just nu när jag sitter och jobbar före jag ska ner till salongen. Började med en smoothie till frukost. Lika delar: Jordgubbar, exotiska frukter, kokosmjölk, äppelmust, 1msk hampaolja – mixa ihop. Halleluja!

Gör ni smoothie? Man får i sig så mycket näring och gott dessutom.

Vi hörs snaart!