• 2014-12-29, 23:12
  • 20

Jag älskar mössor och nu kommer våra egna! Tjohoo så roligt att göra detta ihop med Janne, vi har tagit fram två stycken som vi nu har på lager och den rosa talar för sig själv, jag älskar färg just på mössor och framförallt när jag tränar. Har en förkärlek till rosa och hallonrött och därför kom denna mössan till. En blandning av sött och salt. ;)  Den gröna/svarta har jag minst lika ofta fast kanske mer till vardag än träning. Skulle kunna gå i mössor jämt för jag tycker det är dels snyggt och dessutom bra om man inte orkar fixa håret, hehe.

DSC_0050

IMG_1780-0.JPG

Dubbelsydd, stretch och sitter snyggt på. Perfekt att ha under pwrundan eller när du bara “vill vara snygg på stan”. Skön mössa som sitter där den ska.

IMG_1575.JPG

Kolla här då! Magnus och Mats ute på en vintrig PW idag. Mats har vår mössa, snyggingar!

mössa

DSC_0048

Håll ögonen öppna, under 2015 kommer det komma fler nyheter allt eftersom!

DSC_0004

Dessa mössor kommer inom kort finnas på en webbshop men vill ni redan nu beställa går det bra. Mössorna kostar 159kr/styck. Maila till:

[email protected] så fixar vi det, det är nämligen några som redan hört av sig efter sett på instagram och frågade om vi kunde lösa det innan webbshopen. Janne hjälper er om ni vill fråga något.

På Instagram kan man tagga #johannaojanne om man har mössorna så får vi se hur snygga ni är i dom. Dela gärna detta inlägg om ni gillar. =)

Puss och Kram!