• 2017-06-15, 11:19
  • 6

Reklam för vår webbshop johannatoftbyshop.se och Er guldsmed 

Älskar armband! Blandar ofta flera olika och tycker det är jättefint när man har både silver och guld, här är några söta från Bud to rose som vi säljer i shoppen. Har haft mina i flera år nu, de är bra kvalite och i resår som passar de flesta.

Du hittar våra populära armband HÄR. 

Läderarmbandet med strass är från Er guldsmed i Skövde, märket heter Sif Jacobs som jag också har som favorit och blandar med våra egna armband.

Har kört en löparrunda före frukost idag, tänk vilken skön start det är med motion före frukost. Vill få in den rutinen igen, det är ju mycket skönare att springa på morgonen än kvällen tycker jag.

Stor kram på er alla, ha en skön torsdag!

 

  • 2015-05-21, 18:55
  • 10

Jag tror jag smälter. När jag fick på mig den här ringen…. smäller av tror jag. Har ni sett vigselringarna från Lars Wallin? Hans ringar är bland det vackraste jag sett. Hans klänningar är något extra och nu designar han även exklusiva ringar. Mycket bling, stora stenar och fina diamanter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag har precis varit på “Er guldsmed” här i Skövde för att hämta en grej, men då såg jag även dom här ljuvliga ringarna. Oj oj. Någon som har en vigselring från Lars Wallin? Kunde knappt slita mig och Janne fick många fina bilder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fina va? Underbara <3

IMG_1451.PNG

Ja, vi får se när det blir. ;)

Var tvungen att visa er, nu ska jag ner till gymmet. Kolla in här lite senare, grym tävling.

Kram!

2015-05-21 Mitt liv , ,