• 2015-09-28, 19:00
  • 21

Det är riktigt kul att så många köpte löparskor från Salming i somras när jag körde rabattkoden! Flera av er har hört av er att ni är så nöjda. Hittat bättre teknik mm mm. Mina tjejer har också skorna och tycker dom är super. Nu var det några som undrade om vi inte kunde köra rabatten igen, sagt och gjort. Jag hörde av mig och vi fick 20% hela veckan fram till fredag midnatt.

Jag har haft dom ett bra tag och dom är riktigt bra. Just nu springer jag med Salming Distance som är en sko för alla slags underlag samt ger ett bra stöd för foten. Jag har även Salming speed som också passar för alla underlag men känns ännu lättare, snabbare. Jag gillar båda och varierar. Distance har jag när jag vill springa lite längre. Båda sitter som gjutna på fötterna. Enkla, lätta och inte massa uppbyggnader. Läs mer nedan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Efter jag gjort det stora löpartestet, analysen (Ska skriva om det, bästa jag gjort plus att ni kommer få rabatt även på den) plus hittat riktigt bra löparskor så har jag inte längre ont i mina knän. Äntligen! Förra året kunde jag knappt resa mig upp från en stol, kunde knappt gå upp i en kort trappa. Har röntgat och kollat upp allt, det är ingenting som är trasigt. Det var  fel löparteknik och fel skor. Så tänk er för när ni är ute och springer så ni inte belastar fel eller springer med dåliga skor. Det är inte värt det.

IMG_4018.JPG

Salming Running erbjuder dig som löpare lätta, responsiva skor som underlättar att hitta en naturlig löpform. Märket är svenskt och alla produkter designas och produktutvecklas strax utanför Göteborg.

Salming Running erbjuder 6 olika modeller. Salming Trail för löpning i skogen, Salming Distance för löpning på alla underlag med ett bra stöd för foten, Salming Speed för alla underlag, lättare, snabbare och mycket löpkänsla. SalmingRace, superlätt sko för snabba Stadslopp, kortare pass och intervaller samt Salming Xplore, en sko för funktionell träning för att bygga styrka i fötterna.

Det är precis som det står ovan. Salming running är skor för naturlig löpning. Dom känns inte ens på fötterna så sköna och lätta är dom.

IMG_4016.JPG

Det finns inget skönare än att springa, jag tror dom flesta kan faktiskt komma igång om man bara vågar testa. Är du frisk börja att småjogga när du är ute på PW. Spring så länge du orkar. Gå-spring omvartannat. Nästa gång ökar du och springer lite längre. Sedan kommer du successivt märka att kroppen bygger upp kondition ganska snabbt. Det är bra för hela kroppen att få jobba lite mer än att “bara gå”.

DSC_1545

Du kommer inte behöva stanna och känna blodsmak i munnen efter 1 km som man kanske gör i början. För det är ingen roliga känsla. Eller hur? Jag minns att jag nästan gav upp, det satte sig på självförtroendet och det är förstås mycket roligare att ta en rask PW än att utsätta sig för något jobbigt som man inte klarar av. Hjärnan funkar så. Vi tar den lata vägen. Men att våga utmana sig själv är inte farligt.

Det är underbart att komma hem efter att tagit ut sig, blivit svettig och kroppen har fått jobba. Underbart!

IMG_4052.JPG

Nu kommer rabattkoden! Vill ni också springa i riktigt bra skor som underlättar att hitta en naturlig löpform. För det ska vara naturligt när du springer. Det är då du slipper skador.

Jag flyger fram med mina! Dessutom är dom så galet snygga så jag går i ett par rosa Salming även till vardags. Naturligtvis även på promenader eller PW. Skorna passar alla. Gällande storlek så avrundade jag uppåt på min storlek.

DSC_1546

Dom till höger, Xplore  har jag när jag är på gymet eller ska gå mycket i en storstad. Vägrar få ont i fötterna om man ska gå långt. Dessa är super till det! Gick många, många timmar i Barcelona och man går som på bomull hela dagen. Vänster är Distance och dom andra när jag springer intervaller och kortare snabbare distans.

Här får ni 20% rabatt på alla Salming running när ni skriver in TOFTBY vid kassan när ni beställer. Ni hittar dom olika varianterna HÄR. Dela gärna med er av detta erbjudande till era vänner så fler får chansen att handla bra skor till ett kanonpris. Erbjudandet gäller hela denna veckan fram till fredag midnatt.

Kör hårt! Har tidsinställt detta inlägg så när du läser detta vid 19 kör jag ett högintensivt tabatapass på gymmet.

Kram

  • 2015-07-26, 20:13
  • 28

Jag hatar celluliter och bristningar! Och jag tror inte jag är ensam om det.

Ni som följer bloggen kanske minns att jag skrev om Swiss Skin Renewal för några månader sedan. Jag blev jättenöjd. Dom små nålarna funkar verkligen och ihop med gelén man stryker på. Huden blev mycket bättre. Den blev mjukare och slätare, vet även flera som blivit hjälpta att få bort svår acne.

Vet ni som har kommit nu? Jo, en uppföljare som funkar till hela kroppen. Tadaaa! Nu ska bristningar och gropigheter bort!

Swiss Anti Cellulite är en uppföljningsbehandling till ansiktsbehandlingen Swiss Skin Renewal som vann innovationspriset på Beauty Awards. Swiss Anti Cellulite består av tre produkter:
En bred hudroller för större hudytor – Swiss Body Roller, som sätter fart på kollagenproduktionen och öppnar upp huden.
Två stycken Swiss Eraser (ett serum/gel för kvällen och en dagkräm) med flera aktiva ingredienser som bearbetar celluliter och bristningar på djupet hela dygnet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Detta är alltså en betydligt större roller man kan rulla på stora partier. Tex bristningar, ärr och gropighet. Jag har testat den! Än så länge har jag kört ett par veckor men tycker det redan märks skillnad i huden. Jag har en del små små bristningar, en del gropigheter på baksida lår som är betydligt bättre sedan jag ändrade kost och började träna ännu mer. Det är så skönt att bli av med det men det är ett slit att få bort dom.

Och ja, jag hatar både bristningar och gropar. Äter man fel och inte rör på sig sätter dom sig som berget. Mycket går att få bort genom bra kost och att du alltid rör på dig.

Efter att ha hört denna ska vara lika bra som den till ansiktet ville jag ge det en chans. Inget kan ju bli sämre iaf.

Varför tror ni den funkar?
Hemligheten med behandlingen är kombinationen av de tre produkterna.
Swiss Body Roller gör små mikrokanaler i huden och lurar huden att tro att den är skadad, startar upp läkprocessen och produktionen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet ”Swiss Eraser gel” och för att ha en effekt dygnet runt applicerar man dagkrämen ”Swiss Eraser cream” på morgonen. Då verkar de aktiva ingredienserna djupet hela dygnet.
En av ingredienserna har i studier t.o.m. visat att kvinnor tappar kroppsmassa för att ingrediensen bränner fett.

SÅ här gör man: 

Utför gärna behandlingen på kvällen.

1. Rengör huden som ska behandlas och rulla sedan Swiss Body Roller fram och tillbaka i några minuter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag har en del ytliga blodkärl som jag också testar att försöka rulla bort.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rulla flera gånger fram och tillbaka åt samma håll. Ändra sedan riktning. Nålarna känns, men det gör inte ont.

2. Smörj in huden direkt efter med serumet Swiss Eraser gel. Det är en skön känsla när den går  in i huden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

3. Morgonen därpå smörjer du in huden med krämen Swiss Eraser cream. Så verkar den hela dagen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kör detta i ca 6-8 veckor. Jag ska alltså köra ganska många veckor till och är väldigt spänd på resultatet.
Glöm inte rengöra hudrollern efteråt t.ex. Med Swiss Sanitizing Spray.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Swiss Anti Cellulite kostar 1499 kr (ord pris 1890 kr) men ni läsare får ytterligare 15 % rabatt och betalar endast 1275 kr med rabattkoden JOHANNA15
Du köper den här!

Hoppas ni blir nöjda och tycker detta är lika kul som jag!
Älskar att testa spännande produkter!

  • 2015-07-23, 17:12
  • 13

Sitter i solen, jag och Lisa-Marie har precis ätit rester från gårdagen. Jag gjorde den godaste caesardressingen någonsin tror jag, mycket parmesan i. Vi vill äta den med sked… Kommer i nästa inlägg.

Hur har ni det? Jag njuter av semester även fast jag gör en del jobb som jag inte direkt kan ta ledigt från. Men det är fördelen med att ha flera arbeten, då kan man med gott samvete ta ledigt från salongen 6 veckor.

Har även ett inlägg på G som handlar om just semester. För det är inte alls kul att vara ledig om man tex är ensamstående, svårt med pengar och sedan ångesten att inte ha råd att göra något med sina barn. Jag har många tips! Vill peppa er som kanske tycker semestertider kan vara svårt. Har också varit där och det behöver inte vara jobbigt.

Nu till Salming running! Ni som läser bloggen dagligen kanske inte har missat erbjudandet från Salming.

Jag och Janne var faktiskt där i måndags och provade ut nya till oss båda. Han behövde ett par löparskor och det blev Salming Trail för honom. Perfekt för alla slags underlag, funkar även på PW och annan träning. Passa på att inhandla till mannen så ni kan springa tillsammans. Jag älskar att träna ihop! Man både ger och får pepp.

IMG_5585

Johan som vi ofta tränar med och proffshjälp i butiken som ligger i Sisjön. Känner ni igen killen nedan då? Johans kompis som vi fått lära känna. Han var också med på min inspirationshelg och har hjälpt mig mycket med träningsfrågor.

IMG_5584

Marcus Olausson är inte bara PT, Gladiator och läkarstudent. Han är också modell för bland annat Salming. ;)

DSC_0679

Här är Jannes nya och mina knallrosa.

IMG_5576

IMG_5583

Det finns flera varianter. Kolla vilka just du behöver. Jag har Distance, speed och nu också Xplore som är för funktionell träning. Som att stoppa fötterna i varm gröt som killen sa som hjälpte oss, haha! Men det stämmer. Dom är så sköna och känslan när man springer stämmer som många säger. Man flyger fram.

Salming Running erbjuder dig som löpare lätta, responsiva skor som underlättar att hitta en naturlig löpform. Märket är svenskt och alla produkter designas och produktutvecklas strax utanför Göteborg.

Salming Running erbjuder 6 olika modeller. Salming Trail för löpning i skogen, Salming Distance för löpning på alla underlag med ett bra stöd för foten, Salming Speed för alla underlag, lättare, snabbare och mycket löpkänsla. SalmingRace, superlätt sko för snabba Stadslopp, kortare pass och intervaller samt Salming Xplore, en sko för funktionell träning för att bygga styrka i fötterna.

20% rabatt gäller fortfarande fram till sista juli om ni vill passa på. Skriv in TOFTBY i kassan då dras rabatten av. HÄR finns  webbshopen.

Kram så länge och hoppas ni kommer trivas i era nya Salming. 

ps. Koden gäller även i deras butik i Sisjön om ni vill åka dit. :)

 

 

  • 2015-05-17, 19:36
  • 8

Gillar du träning, skönhetstips, modereportage? Kanske ni som jag också älskar roliga skönhetsprodukter? Nu har tidningen Tara ett supererbjudande du inte kan missa!

Erbjudandet är: 3 nr av Tara + Honeymania Bodybutter + Honeymania Shower gel + Mascara från The Bodyshop – allt i fullsize för endast 99 kr!

För att komma till erbjudandet, klicka här!

Dessutom såg jag att tidningen har härliga recept som jag fastnade för och även lite mysiga resereportage. Perfekt nu när vi letar resor. Woop woop!

Tara är Sveriges stora tidning för Mittlivskvinnan. Du har kommit förbi stressrejset med småbarn och noll egentid och kan nu sätta dig själv i fokus igen (nåja, lite i alla fall…). Det är både förvirrande och härligt och fullt av möjligheter!

  Vi gör tidningen som är din vän på vägen. Här får du träffa andra kvinnor i din ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli så härligt som möjligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framförallt om relationer.

 

  • 2014-09-07, 23:53
  • 15

Heeeej på er!

Oj vad tiden rusade iväg och jag hann tyvärr inte in här igår. Har ni haft en bra helg? Vilket härligt väder!

Vi hade det fantastiskt på SPAR hotell igår. Så mysigt. Jag skrev ju här i fredagskväll och på instagram om det fantastiska erbjudandet “bo 2-4 pers i den fina sviten vi bodde i för endast 1295 kr totalt”. Riktigt billigt och jag är glad att kunna göra detta samarbete med dom för att kunna erbjuda er en lyxhelg för det priset. Det vi inte visste var att ni skulle gilla det SÅ MYCKET. 

För jag kan lova er att både jag och hotellpersonalen blev lite smått chockade efter mitt blogginlägg för ni ringde fullständigt ner hotellet redan från 07 i går morse bara några timmar efter jag bloggat. =)

Min svägerska ringde mig och talade om att det var fullständigt kaos och dom hade fått ringa in extrapersonal för endast kunna ta emot alla som ringde. Hahahaha jag DÖR så roligt! Tänk vad bra med blogg  ändå ;) Man får reda på erbjudanden  man annars inte skulle få reda på.

Lyssna här då. Efter några timmar fanns det inte en enda helg kvar fram till jul som erbjudandet först gällde till.  Därför förlängde vi  det till sista mars.  Men- DET tog också slut!

Galet… SÅ kul att ni gillade det. För ni kommer INTE bli besvikna.

Det finns dock en del vardagar kvar för er som inte hann boka en fredag eller lördag. Det är ju jättemysigt att strosa runt i Göteborg tex torsdag-fredag, tänk December…… jag högg två datum direkt igår så vi kan åka ner ett gäng tjejer framöver. Skulle kunna stanna enbart i den sviten utan att gå ut för det var så härligt… lyx att dom har tex voluspa överallt. Över 80 kvadratmeter är härligt att lyxa sig med och SPA mitt i vardagsrummet gjorde det något utöver det vanliga.

Ni uppger Toftby och ringer 031- 752 03 10 alt gå in på hemsidan HÄR. 

Samarbete med Spar hotell. 

DSC_0779

DSC_0756

DSC_0762

Frukosten.  Som har öppet till 12.

IMG_7271.JPG

Gymet och bastu, relaxavdelning som ligger precis vägg i vägg med sviten. Våning 8.

IMG_7278.JPG

Jag gick en timma pw på morgonen och sedan lite gym före frukost. Vi slappade och hade en lugn och skön förmiddag.

DSC_0808 2

Receptionen.

DSC_0810

Mina ögonstenar och världens finaste tjejer. Dom har haft jättekul! Vad härligt att få en hel helg ihop, annars är det mest kompisar men då får man åka iväg med dom så vi får umgås. Världens bästa Linnea, min lillasyster och tjejerna har ett starkt band så det var roligt att få bjuda med henne också.

IMG_7220.JPG

IMG_7235.JPG

IMG_7234.JPG

DSC_0910

DSC_0908

DSC_0937

Jag önskar er alla en underbar vistelse! Njut <3 Nu är det bloggläsare som bor i sviten varje helg ända fram till sista mars. Så kul!

Vi kanske ses i Göteborg ;) Missa inte möbel/inredningsbutiken som ligger vägg i vägg. Jag fick med mig en hel del fina saker, dessutom bra priser.  Det gillar vi.

IMG_7303.JPG

IMG_7326.JPG

IMG_7290.JPG

Dessa två… vilken syskonkärlek dom har till varann. Bästa vänner och delar nästan allt ihop. SÅ stolt över mina små troll. <3

DSC_0815

Eftersom det var så fint igår så var vi ute mycket men tog en mysig fika inne i Trädgårdsföreningen. Jag är ju nästan där varje gång jag är hos Janne för jag gillar att springa igenom när jag är ute och springer. Tjejerna har inte varit där så det passade bra en sån fin dag att sitta ute och ta en fika.

DSC_0813

DSC_0823

IMG_7308.JPG

IMG_7316.JPG

Sedan blev det en god lunch/middag på Lipp innan vi tog ett sent tåg hem mot Skövde. Hann inte träffa darling innan vi åkte för han var iväg på en grej men om ett par dagar ses vi. <3

DSC_0816

Trädgårdsföreningen. Palmer och allt bara ett stenkast från Janne. Visst är det fint?

I morse blev det en riktigt långrunda på nästan 12 km och jag var uppe på berget redan vid 8. Vaknade pigg och utvilad, ganska skönt en söndag.  Energi gillar vi! 

bild-52

Sedan har vi gjort ordning matsalsrummet- Jipppie det är klart!!!!

Visar allt i morgon. Nu stupar jag i säng…

Puss och kram!

 

(Ps Detta inägg skrev jag igår kväll och publicerade men något gick fel. I morse fick vi se att allt var borta men nu så!)

Nästa uppdatering haha, 18.  Fick kommentar på instagram om att det inte gick att kommentera detta inlägg. Mycket skumt med det tekniska just nu men nu har Linda löst problemet med kommentarer. =)