• 2011-07-31, 00:52
  • 0

Hej vänner! Nu är vi hemma, vilket dygn. MY GOD.

Vi rullade in i Varberg runt 19.30 tiden igår. Bilresan gick som en dans,  jag och Hanna har kännt varann i tusen år så det finns mycket att babbla och prata om! Gud så roligt att dra ner, massa tjejsnack och bra musik. Hennes syster Lottie jobbar med Tältturnen och kör för turnetransport så det var kul att hälsa på henne också. Vi kom precis lagom till Takida stod på Scenen.. åh det var riktigt bra! Och såå mycket folk! Första gången jag såg dom live, gillar deras musik mer och mer även fast man har blivit bombaderad av deras hitlåtar på radion. Stort plus och jag tycker ni ska gå och SE DEN. Klicka HÄR  för datum. De kör denna veckan samt in i nästa.

Alltid ute i sista minuten ;)

Framme! Mysigt att gå på konsert, härligt vid fästningen vid vattnet... Sommar!

TAKIDA!!!

Hanna!

Paus

parerar på stenarna...

Parera med höga klackar... och korttagning när andra tjata- är inte lätt.

Bättre ta av sig skorna. Suddiga bilder men hoppas ni har översseende, svårt att släpa runt på en kamera…

EUROPE....! Shit vilken nostalgi!

Så därför var vi självklart tvungna  att stå lååångt fram.

...väldigt långt fram. :-D

Underbar konsert! Vi sjöng med och körde järnet som man bara gör när man stå längst fram…

Sen kommer vi då till det där sista som INTE skulle hända egentligen. Lite föör mycket final coundown. ;-) Där vi stod var det en liten högre platta kan man säga. Hanna rockade med som man gör längst fram och rätt som det är bara hon vrålar och det händer något med foten SÅJÄVLAILLA. Hon kände på den och skrek rakt ut att fotjäveln är BRUTEN. Fattar ni, vi står längst fram och hon vrickar till med höga skor. (vet, SKIIITBRA på konsert) Fullt med folk, jag fattade NADA. Hon tycker det sticker ut ben från foten och skriker och vrålar av smärta. Jag tittar ner och ser bara något som typ pekar rakt ut från foten. MY GOD jag höll på att dö…. för inte tala om vad hon gjorde. Eftersom vi stod nära staketet kom det sjukvårdspersonal snabbt och fick med henne bakom. Där stod jag kvar, de sista raderna final countown av extra numret revs av och jag stod och glodde som en idiot. Hur kan saker bara vända till att vara så bra sen till katastrof…

Men, efter en stund fick jag komma bakom där de var och hon satt med foten lindad och de kollade hur illa det var. Det som ” stack ut” var en grotesk svullnad som var något för jävligt- för inte tala om hennes smärta. Shit alltså att vricka till foten eller om man bryter är fruktansvärt.  Efter en timme  kommer de fram till att avvakta och vi går bakom där hennes syster och resten av gänget satt och åt lite nattamat efter spelningen…. hon blev verkligen såå omhändertagen av alla grabbs. Hehe. TACK för allt, vad gulliga ni är. ♥

Foten verkade till slut inte ha brytits av ( vi hoppas inte) men en sjuinihelsike stukning. Och det gör nog så ont om inte värre… Hon ville inte åka hem och vi bestömde att göra det bästa av situationen. Så snopet med allt när vi hade åkt ner för att ha en så trevlig kväll och allt… NU SKRATTAR vi ihjäl oss åt detta. Rockar så foten går av, hahaha!

Hon fick istället en stark drink och satt vackert på sin lilla plats hon fick av killarna och sen hade vi trots allt en jättetrevlig kväll ändå.

:-) Hanna med lindad groteskt svullen fot.

TACK för en superkväll! :)

Vilken tur tur tur att hon fick ett par kryckor av en annan kille i bandet ( Takida) som också hade gjort sig illa i foten. (!) han var en sån fin gentleman att han gav bort dom till henne så hon kunde klara sig att ta sig fram. Haha.. galet. Helt galet. Så här ser tältet ut förresten när det är nästa nerrivet där de kör giget.

Tjohej vad trevligt vi hade! Ändå... haha.

Här kommer Lottie, Hannas syster. COOLAST av alla som kör dessa monstertrailers.... shit pommes. Backa med den ....puh. Vi fick lift och sen var det hem till huset och sova. Några timmar iaf..;)

För första gången hade vi inte någon mat med oss alls till huset. Inga ungar med den här gången och vi körde frukost/ lunch på pizzeria vid 12 i dag när vi hade vaknat till liv.

Hanna stackaren hade såå ont i sin fot i natt, vi lindade om den ordentligt och det vr lite bättre i morse. Vi åkte till vackra Getterön, 5e vik och la oss på Stranden. VILKET VÄDER!!!! SÅ varmt! Vi drog förbi shell och köpte med oss godis och tidningar, också helt stört. Inga ungar, ingen pickninck korg. En plastkasse med lite¨smått och gott från seven eleven bara sen är det klart. Gud så skönt.

Hav….

Dock inte lika härlig fot, usch jag tyckte så synd om henne… men hon var vid gott mod hela resan. Klagade ingenting trots foten blev både gul, blå och till slut helt svart. Här tar vi en rastpaus i Borås- mot Skövde igen.

 Tack HANNA och hela gänget för en helt underbar helg. Detta lever vi på väääldigt länge. ;-) slutet gott, allting gott. Foten läker nog fint nu hoppas jag.

  • 2011-04-14, 12:36
  • 0

Igår ringde Jessica och sa att hon var ju bara ett stenkast från där vi var så vi knallade bort till Berns där hon uppträdde på ett företagsevent. Kul att ses och även lämna väskan vi väntat på..! SCHNYGGGING.

Jessica hälsar att hon är så nöjd och glad för väskan! Duktigt Maria M och Åsa på Bixio!

Så till kvällens stora överraskning…. och inte vilka gäster som helst…. Ser ni??

Ser ni nu då? Vi höll ju på att svimma som tre 14 åringar där vi stod på balkongen på Berns när det äntligen var dags för dessa killar att kliva på scenen…!! För sjutton… jag hade ju dom som stora idoler när jag var tonåring…. Inte vilka som helst… :-)

Ååå vilken känsla- jag rös i hela kroppen och det kändes som om jag stod på Billingehov igen… var någon där? Shit pomfrites vad längesen… Men vad roligt det var att se dom igen igår!! Jessica har mer bilder i sin telefon som hon skulle skicka, ska visa er vilka fansbilder vi tog. De skrattade säkert åt oss men för oss kändes det ju som igår. Fast killarna hade förändrat sig lite sen sist, liiite mindre hår kanske.

I sommar gör dom en tältturne tillsammans med Takida!

28 Juli Göteborg Valhalla IP

29 Juli Varberg Fästningshörnan

30 Juli Tanumshede Tanumstrand

1 Augusti Visby Gutavallen

3 Augusti Stockholm Cirkusplatsen Gärdet

4 Augusti Linköping vid Cloetta Center

5 Augusti Kalmar Kalmarsundsparken

6 Augusti Malmö vid Malmö stadion

 Carrie… Open your heart….Superstitious…kommer ni ihåg? Men min favorit… som jag kan lyssna om och om igen är den här.

Sånt här lever man länge på.

(ps fått flera frågor om vita tunikan, den kommer från Creative Lounge och märket heter Love forever)