• 2017-02-01, 12:36
  • 47

I samarbete med Eurotravel Sports 

Nu släpper vi biljetterna till årets tjejresa! Vi åker till fantastiska Palma den 9-13 september och förlänger sommaren med sol och bad. Vi ska besöka underbara restauranger, njuta av cava på takterassen och har ni rest med mig tidigare så vet ni att det blir galna upplevelser från början till slut. Massor av skratt, härlig energi och proppfyllda goodiebags. Det blir en del träning, ni kommer att resa med ett härligt tjejgäng, ensam eller med en vän, alla är välkomna. Jag arrangerar resan ihop med Eurotravel sports. Jonas som var med i Barcelona blir vår reseledare, han sköter allt praktiskt och kommer att styra upp allt. Inte någon enkel uppgift med ett spralligt tjejgäng!

Bilder lånade från hotellet.

Vi bor på Melia Palas Atenea som ligger vid strandpromenaden. Detta storslagna hotell har utomhuspool och en solterass med  utsikt över havet och Palmabukten. Alla rum har luftkonditionering, balkong och wifi. Det finns även gym, spa och deras frukost ska vara fantastisk.

Vi är i Palma fyra dagar där vi umgås och äter och dricker gott, en resa som innehåller energi och gemenskap. Jag älskar såna här resor! Barcelonaresan vi gjorde förra året var helgalen, vilket härligt tjejgäng, så mycket skratt och energi som vi levde länge på efteråt.

Vi går på morgon-PW tillsammans före frukost, det blir ett styrkepass och vi ger oss ut och cyklar. Allt detta är frivilligt förstås, ifall någon hellre vill vila sig i form.

Jag kör dessutom en liten workshop, “Hår och styling”,  där jag visar mina bästa tips för en snabb och enkel festfrisyr innan vi går ut. Jag visar på ett par modeller så att ni lätt kan lära er. 

Förra årets goodiebag innehöll bland annat hårprodukter, smycken, Jsquadtunika och massa annat kul!

I priset ingår även en gemensam middag inklusive dryck och en gemensam lunch inklusive dryck, de middagarna ska ni inte missa. 

Pris 8990kr
Detta ingår:

Flyg Direktflyg Göteborg Landvetter- Palma T/R (På Landvetter samlas vi och får tillgång till loungen och ni får era goodiebag.
Hotell fyra nätter Melia Palas Atenea
Transfer från flygplatsen till hotellet T/R
En middag inklusive all dryck
En lunch inklusive all dryck
Proppfull goodiebag
Johannas workshop “Hår och styling”
Reseledare med på hela resan
Priset avser del i dubbelrum 

Flyg med Norweigen direktflyg T/R Utresa 20.30 där vi startar resan i loungen-Hemresa Palma 16.40. Restid 3t 5m

Begränsat antal platser. Ni betalar 1500 kr i anmälningsavgift, resten en månad före resan.

Anmäl er till jonas.emilsson@eurotravelsports.se

För mer info ang flygtider mm (Bindande bokning vid anmälan och avbokningskostnad är anmälningsavgiften.)

Nu kör vi! Åk med på årets roligaste tjejresa till Palma! Detta vill ni inte missa. 

I samarbete med Eurotravel Sports