• 2018-02-26, 20:12
  • 69

Tack alla ni som engagerade er när jag blev arg på alla som kommer med dumma pikar mot oss som äter nyttigt och tränar! Blogginlägget finner du HÄR. Nu har jag blivit intervjuad i GT/Expressen och fått prata ut om alla mobbare som vill att vi ska vara lika ohälsosamma som dem. Läs artikeln HÄR.

Jag vill inte tvinga någon att börja leva nyttigare, däremot hoppas jag kunna inspirera och tipsa människor som vill få ordning på hur de äter och rör på sig. Och jag blir fly förbannad på alla som verkar tycka att vi ska skämmas för det.

Många av er som kommenterade verkar ha varit med om samma sak. Att träna mycket, äta nyttigt och ta hand om sin hälsa är tydligen provocerande för en del människor som väljer att förstöra sin hälsa i stället. Jag får inte in i mitt huvud varför det är så.

Nu får det vara nog! Från och med nu tänker jag besvara spydigheter med spydigheter. Det är inte okej att försöka mobba folk till att äta fet skräpmat.

Häng med och sluta ta emot, visa att vi inte gör något fel och att vi inte ska skämmas för att vi vill må bra!

 

 

 

 

 

  • 2015-01-31, 14:48
  • 22

 

Nu kör vi #godisstopp hela februari, tack Frida Boisen för ett grymt initiativ. Vi ska bli av med sötsuget och motverka ohälsa och istället ska vi bli hälsosamma och friska. Hoppas ni också hänger med!

Visste ni att vi äter mest godis i Sverige, hälften av oss är överviktiga och vi genomför mer än 8000 magsäcksoperationer per år.

IMG_4251.PNG

Läs Fridas intressanta artikel i dagens GT/Expressen HÄR.  Läs den!

Kör ni detta tillsammans med min utmaning som redan är igång kommer ni bli av med ert godissug snabbare. För träning och kost går hand i hand. Det är skrämmande hur många som är sockerberoende för inte tala om våra barn. Varför ska vi belönas hela tiden? Är du inte snäll får du inget lördagsgodis, barn får pengar för dom ska hålla upp med sockret, vi själva belönar oss och unnar ofta. Lördagsgodiset börjar vi redan smyga in på fredagen, hela lördag ska vi frossa och på söndagen äter vi upp det som är kvar och myser till söndagsfilmen.

IMG_4246.PNG

Nej, bort med allt skräp, stora godispåsar, extra big pack,  snabbmakaroner, snabbris, flingor med socker. Jag tycker det är ren och skär misshandel att låta våra barn växa upp på socker och skräp och läs min krönika HÄR. 

Kommer ni igång med träning blir det också lättre att bli av med begäret. Du vill inte köpa en stor godispåse när du har kört ett träningspass och kicken du får av godiset får du av endorfinerna när du tränar istället. Det bästa- Dom varar betydligt längre och du vill bara mer och mer.

645@70

Idag blev jag uppringd av GT och svarade på några frågor, ska länka när det är ute. Jag räcker självklart upp handen och är med! Gilla  Godisstopp  på  Facebook för att bli peppad, få tips och inspirera till ett sundare liv!

Påminner om dagens utmaning, dag 13!

45 Squats 

35 Utfallssteg 

30 Höftlyft

25 Crunches  

Här kommer några fler inspirerande bilder från instagramhashtaggen #toftby30dagarchallenge

IMG_4253.PNG

IMG_4254.PNG

IMG_4252.PNG

 

Nu kör vi! #godisstopp

2015-01-31 Hälsa , , ,
  • 2012-11-05, 19:15
  • 0

Oj vilken lång dag! Vaknade tidigt och tog min vanliga PW runda redan kl 07. Gött!


Min andra kund idag var en härlig tjej från Göteborg som skulle få en rejäl hårförlängning. Så kul när bloggläsare kommer hit! I eftermiddags var det två goa tjejer som också var från Gbg. Härliga Göttelabööörj! :)
Så här såg hon ut före förlängning. Kort så vi behövde mycket…

20121105-190836.jpg

20121105-191013.jpg

20121105-191045.jpg
170 extensions Microringar senare! Coolt med så stor förändring.
Har på mig spets idag, gillar att bryta ev ordentligt till jeans. (Gstar clarks)

20121105-191916.jpg

20121105-191934.jpg
Gillar! HÄR.
Expressen ringde igår och skulle göra ett “Vad hände sen” på alla som deltagit i ensam mamma söker.
Oj vad dom drog på stort.

20121105-192436.jpg

20121105-192445.jpg
Som sagt. Jag kan tacka ensam mamma söker för att jag träffade min kärlek. Coolt hur hela den grejen blev egentligen haha. Tänk att vi snart varit ett par i 1 år. :)
Dags att rusa hem, mat till barnen väntar och självklart sista avsnittet EMS . Puss

  • 2011-11-14, 22:30
  • 0

Vad roligt att ni gillar tävlingarna! Jag har dragit en vinnare hos Creative lounge där vinsten var ” välj valfritt plagg från Plain Vanilla”.

Vinnaren hade valt den här fantastiska tunikan i svart…. så snygg!!

Spets, trumpetärmar och alldeles underbar.

och vinnaren är….

Lina 

 Maila mig så ska jag vidarebf din adress till bästa Evelina på CL. GRATTIS!!

Fick hem expressens Leva & bo i brevlådan idag, helt sjukt att det var exakt den jag skrev om igår, (där Elizabeth hade med sitt inredningsreportage) Jag har missat detta nummer när den var ute i butik, tror vi var i London då.

Vart hittade dem denna bild? Måtte den aldrig synas igen.

 

 

(Sorry tjejer, inte en siffra rätt på era åldrar.)

Min kusin var på jobbet och klippte sig, han följde med hem för att kolla lite småsaker vi pratat om att fixa länge. Handy man him self fixar allt. Snickrar, stark och smart. Snart kommer galler upp ovanför kyl och frys, har också äntligen fått ordning på kolsyran… har man bubbelvatten är väl det ganska kul om det funkar..? Men det där är typiskt jag. Hittar inte kolsyrepatronen och då blir det inte av. Ismaskinen fungerar men det tog också ett tag. Barnen tjatar ihjäl mig att inte vattnet från kylen funkar. Stressande, ändå tar jag inte tag i det.

Kolyserepatronen låg vackert förvarat längst in i luckan inne i kylen. Hujedamej så pinsamt.

  • 2010-09-13, 11:53
  • 0

Det var minst sagt ingen liten notis i expressen idag.

Springa förbi löpsedlar med sig själv på framsidan vänjer man sig aldrig vid. Blir lika snurrig varje gång även fast det inte händer så ofta längre. :) Nu undrar jag- Hur var Ensam mamma söker igår???? Har ni sett? Jag missade ju första avsnittet, men måste kolla på nätet.

Nu ska jag rusa vidare, hoppas ni får en bra start på veckan!

Puss

2010-09-13 Mitt liv ,