• 2017-09-17, 20:06
  • 13

För en vecka sedan visade jag en film på instagram när jag testade den nya ansiktsmasken Face Dry Mask Treatment från Swiss Clinic. Masken är helt utan vatten och innehåller hela 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i hela åtta timmar efter behandlingen. Den är grym! Längst ner finner ni en rabattkod.

Det är en torr mask som du kan använda både morgon och kväll och ger snyggt glow och lyster, den är dessutom helt utan vatten som annars torkar ut huden. Du slipper kladd och obehag när du ska ta av den, du bara rengör ansiktet och lägger sedan på masken som man fäster bakom öronen.

Jag har testat den som en 9 dagars kur, jag lovar er att detta är den bästa masken jag någonsin prövat. För här får du slät och vacker hy efteråt, du märker skillnad. Jag älskar produkter när man ser snabba resultat, den här kan du tex ha på före din make up innan en fest, sminket blir snyggare och ansiktet får fin lyster. Du kan även ta den innan du ska lägga dig och passa alla åldrar och hudtyper. Den minimerar linjer och återfuktar med alla aktiva ingredienser.

Gör så här: 

-Rengör ansiktet och torka så huden är torr
-Sätt på masken med den aktiva sidan mot huden
-Massera igång masken så ingredienserna frigörs
-Ha på masken 15 minuter
– Vik sedan ihop masken i påsen eftersom du kan använda masken 3 gånger

Sedan kan du skrämma livet ur din familj, hehe.

Här ser ni vilken grym lyster det blir!

Med koden JTDRY15 så får du 15% rabatt om du vill prova Face Dry Mask! (Ord pris 380 kronor)

Du kan köpa den både som singelpack eller med tre paket! Testa den före en fest eller om du vill få mer lyster, jag är säker på ni kommer gilla den.

Klicka HÄR för att beställa!