• 2011-05-23, 17:01
  • 0

Fina väder vad glad jag är att just idag är det sol och skönt. Blåser en del men det är ändå varmt och härligt. Tog en promenad i morse och sen grejat och fått undan här hemma. Passade ganska bra att det var min lediga måndag efter helgen som var.

Nu vill jag visa er sköna kläder jag inhandlade förra veckan som ni kan klicka hem på nätet om ni inte hinner rusa ut i butik.

Fina, underbara Love forevers blus ” Johanna”, klicka in er på facebooklänken så finner ni massa fint! Länk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Love-Forever/134987806554631?closeTheater=1 där Terece uppdaterar ofta och visar er massa fint!

Love forevers kläder finns på underbara creative lounge, där klickar man lätt hem det man vill ha. Och jag blir helt kär i den hemsidan.. HÄR. Fina Evelina med team är så kreativa! Creative lounge har också facebook som ofta updateras, länk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Creative-Lounge-Salong-Webbshop-Showroom/194906883792 de har ofta roliga tävlingar om man har klickat på “gillaknappen”.

Mina jeansshorts hittar ni på bästa clarks i Skövde. Dom har också webshop….! Mycket smarta ägare. Nu har vi turen att butiken finns i skövde men ni som inte bor här kan få snabb hemleverans istället!

Dessa shorts är bra längd( man kan vika ner och upp) Samt lite " häng" vilket jag gillar skarpt.

Sen hittade jag världens skönaste kofta… tunn i kvalitén som är sval och skön när det är lite kalla vindar. Jag hade båda med i köpenhamn och väger ingenting och lätta att stoppa ner i väskan. Finns också på clarks, 159 kr är som hittat. :-)

Kortare i bak och längre fram...

Ni finner detta på clarks. HÄR.  Butiken finns även på facebook om ni vill se mer och deras blogg, gulliga Suss i butiken är duktig med update! Facebooklänk: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/clarksklader kolla in klänningen i senaste inlägget. LOVE it.

Har betat av en del bilder från visningen och helgen som var. Snart är det på G samt en grym Kevin.Murphy tävling! Vill förresten efterlysa den som vann fina blusen från love forever för ett tag sen. Ni får ha ögonen öppna här inne efter ni varit med och tävlat, synd om ni missar något! Drar en ny vinnare framöver annars.

Nu ska jag ner till gymmet och bränna kalorier. Varit mycket gottigheter i helgen kan man säga ;-)

PUSS