• 2011-01-02, 00:41
  • 0

ÅH, äntligen så var det “avklarat”! Får man säga så? Det är inte min mening alls att verka som att jag nonchalerar att medverka i Fångarna på fortet. Snarare tvärtom! Det är bland det roligaste och häftigaste jag fått vara med om. Vilken upplevelse och minne för livet!!

Men….

Rullbandet. Jag svär, jag skrattade så mycket åt min klumpiga insats så jag fick nästan ingen luft när jag satt i soffan och tittade ikväll. Jag ser ju ut som en riktig pajas som flyger omkring på de där bandet huller om buller- genomblöt! Fy sjutton vad svårt det var. Mina tankar när jag kom in- SHIT SHIT SHIT! Sen blev det tyvärr inte så mycket mer celler för min del, BIHÅLOR var katastrof. Ibland när jag flyger blir det enormt tryck och den här gången trodde jag på allvar att hela pannan skulle sprängas, i tre dagar satt den smärtan i. Någon mer som har det problemet? Finns det något starkt rävgift som man kan trycka upp innan? Nasonex hjälpte inte alls den här gången.

Jag är så stolt, så stolt över mina lagkamraters insats! Vilka pumor va?! Mina tårar rann när Regina utmana sig själv. Ni ska veta att i själva verket tog detta betydligt längre tid än vad som visades… det var enormt tufft av henne tycker jag att våga ge sig ut på den där smala rampen. Gunde är helt underbar. Han kan peppa den mentala biten så man övervinner allt!

Jag fick ge mig in i spindel och scorpionburen. LITEN bur- STORA spindlar. Hu….! Vi hade redan i tidigt stadie bestämt OM vi kommer till skattkammaren och har rätt ord, vart pengarna skulle gå. De skulle skänkas till utsatta mammor. Tänker man på det så blir man enormt fokuserad och försöker göra sitt allra bästa. Man ville så gärna gärna komma till skattkammaren.

Blondinbellas lag kämpade oerhört och var ju så nära så nära… sen att det flög en och en annan groda ur hennes mun- Gamla tanter, sega, tjocka gubben i tornet.. bla bla bla. Det var roligt. :)

Nu ska jag krama kudden, tack än en gång för era fina kommentarer.

KRAM!

2011-01-02 Mitt liv ,

  • 2010-08-30, 23:21
  • 0

Hej vänner!

Polarpriset!! Har ni sett något? Björk är fantastisk! Kul!

 

 

 

Lång dag med få blogginlägg tyvärr…jag har varit hela långa dagen på jobbet och inte hunnit med mer än förbett lax inför morgondagens lunch samt umgåtts med barnen. När vi slog oss ner i soffan hade redan fångarna på fortet dragit igång, men vad i hela friden… jag tyckte vansinnigt synd om alla spindlar och skorpioner som slängdes ner huller om buller. :( Nog för att det kanske inte är den mysigaste upplevelsen men…bondeFredrik, han tänkte sig nog inte för under en pressad situation. Grymt av Thilde att hoppa. Det hade jag nog inte gjort. ;)

Just det- ni som skickade in frågor bland annat om volym, missa inte detta  i Amelia som är ute nu! Jag fick äran att göra ett stort Volymreportage, helt fantastiskt kul! Massa tips, frågor & svar samt även några läsarmodeller som blev omgjorda.

  

Era namn står självklart med! :)

Jag ska svara er i kommentarsfältet, ska försöka hinna med det i morgon. Roligt att det är många som vill kämpa med kost, träning ihop. Jag går varje morgon och har nu blivit av med sockerbehovet på grund av bra diet och bättre matvanor. Helt underbart!!! Sen är det en bonus att kunna börja ha kläder som passar bättre. Bara att erkänna, det ÄR trevligare när man inte behöver gå i stora, bylsiga kläder för man är mullig. Tycker inte kost och träning är ytligt. Kropp och själ hör ihop och det ena ger det andra…!

Nu ska jag zzzzova gott. Hoppas ni gör det samma.

Puss