• 2019-01-31, 19:23
  • 11

Innehåller annonslänkar 

Så kul att göra om! Nu är de rosa stolarna på plats, alltså de var ännu snyggare i verkligheten. En riktigt skön fåtölj. Jag gillar att färgen är annorlunda än vanlig ljusrosa, denna är mörkare.

En blandning mellan rosa och aprikos nästan. Svårt att säga exakt, men bilderna är fotade både i dagsljus och med blixt, färgen stämmer överens hur den ser ut, men blir galen på ljuset den här årstiden. Ni ser vilken skillnad på ljus i det här rummet på bilderna längst ner.

Vad tycks? Kul med färg. Jag som har allting i beige och grått. Men det var verkligen vackert med stolarna när vi fick upp allt igår.

Visst är de fina? Ni hittar dem HÄR. Finns flera färger och även rea! De får full pott av mig, sköna och riktigt snygga. Tjejerna var lyriska av hur fint det blev igår.

Vackra tavlorna frågar många efter, det är Annika Reinhold som målat dem. Så glad för de är tjejerna till vänster som vackra blommor och jag till höger. En bloggläsare som frågade om hon fick måla dem till oss. Så fina.

Och helgbuketten! Älskar, älskar dessa vilda buketter, köper alltid på Blomsterhallen i Skövde. Jag gillar färgerna, mörkrosa och en roser som var så fina, matt rosa. Massor med grönt och vilt.

Så här såg du ut innan, dessa stolar är Eamse stolar, vi ska ha några i Göteborg i Jannes kök.

Lammskinnsfällarna hittar ni HÄR.  Bordet är Superellips från Bruno Mathsson.

Letar efter industriväggar, i morgon ska jag träffa en i Göteborg och ska prata lite, är så pepp på detta. Jag ska ha en vägg in till matsalsrummet, det är helt öppet in dit så blir nog fint med glasväggar in dit.

Lånade bilder från MurumStockholm, så snyggt!

Kan knappt vänta tills att bygga detta hemma! Jag ska ha glasväggarna här:

En större matta ska in, och ny färg på väggarna. Även den väggen till höger ska ändras, spegeln ska flyttas osv.

Kul att göra om! Så här såg det ut för några år sedan, kul att ändra stil. De vita stolarna och matbordet skänkte jag till en bloggläsare, även den vita stora soffgruppen.

Ni ser vilken skillnad det blir i rummet med ljus. Det är nästan omöjligt att fota den här årstiden. Ska fota så fort solen är framme ska ni få se exakt rätt ljus i rummet.

Nu ska vi ut och äta, Black stone blir det ikväll. Har förresten varit hos mina fd kollegor på salong Main idag, åh så kul att hälsa på. Jag hade bokat tid hos Valentina för färg och klipp, de är grymma på färg! Ska visa bilder sen. Alltid tryggt att gå till de jag vet är proffs på färg.

Lucy tackar för alla grattishälsningar! Från tåget i morse.