• 2017-07-17, 19:29
  • 55

Brukar du småäta eller vräka i dig för mycket mat på en gång så du blir proppmätt? Jag med. Särskilt nu på sommaren är det alldeles för enkelt att tycka att man ska unna sig lite extra och sedan ångra sig bittert när hösten är där. Men nu har jag hittat ett jättebra knep för att undvika det: Swiss Diet fibergel!

Nu kan ni prova till ett bra pris, gå till Swissclinic.se och ange koden TOFTBY30 när ni beställer så får ni 30 procents rabatt. Se erbjudande nedan! 

Jag mår alltid dåligt när jag ätit för mycket. Ofta för att jag är jättehungrig och sedan inte riktigt inser att jag borde sluta äta i tid. I stället lägger sig maten som en stor klump i magen så det känns riktigt obehagligt.

För inte så många år sedan gjorde jag det ofta. Det påverkade min vikt och hela mitt välmående väldigt negativt. Jag har berättat om det många gånger, det blev en ond cirkel med dålig kondis, ångest och elände som det krävdes en smart läkare, envisa vänner och en hel del tålamod som jag inte visste att jag hade för att göra något åt det. Och förstås massor av träning och självbehärskning.

Dit vill jag aldrig igen och en enda för stor middag kommer förstås inte att få mig att hamna där igen. Men när en blir två och två blir fyra… ja ni förstår. Så jag tar gärna till alla knep som finns för att hålla min kost sund.

Swiss Diet fibergel är ett sånt knep. Det är en liten smart portionspåse med bärsmak som går lätt att ha med sig i innerfickan eller handväskan. Den smakar gott och är lätt att få i sig med ett sort glas vatten. Vips så försvinner lite av hungerkänslorna på sådär en halvtimma och det blir mycket lättare att undvika att proppa i sig när maten kommer. Eller att småäta mellan måltiderna för den delen. 

Den är grym! 

Man kan ta gelen direkt som den är, den smakar gott! Eller också blanda ut med vatten. Ni kommer bli förvånade hur bra detta är.

För ett tag sedan tipsade Pernilla Wahlgren om samma produkt på sin blogg och det blev ett väldigt liv. Jag vet att det är känsligt att prata om vikt och att ätstörningar är ett allt större problem.

Men det är ju övervikt också så jag har lite svårt att förstå all upprördhet, om man faktiskt vill gå ned i vikt är Swiss Diet en jättebra hjälp. För mig som är nöjd med min vikt nu och vill få behålla den är det i stället ett knep som gör att jag kan lyxa till det lite extra. Alla ska kunna vara nöjda med sina egna kroppar och nu är det lättare än någonsin för mig att bli både mätt och nöjd.

Med rabattkoden ”TOFTBY30” får du 30 procent rabatt på Swiss Diet just nu:

Swiss Clinic Diet fibergel 14 dagar får du nu för endast 343 kronor istället för 490 kr. HÄR! 

Swiss Clinic Diet fibergel 28 dagar får du nu för endast 553 kr istället för 790 kr. HÄR! 

Kram från Malcesine! 

2017-07-17 Johanna Toftby ,