• 2015-05-01, 13:07
  • 8

Första Maj är äntligen här! Har ni en fin helg? Som jag älskar den här tiden, det är nu allt det vackra börjar i Sverige. Igår hade jag några möten sedan en plåtning för GT och gjort ett stort tränings reportage, men det vräkte ner regn så vi fick ställa in det tyvärr. Vi kör nästa vecka istället och hoppas på bättre väder då. Det sprack upp till eftermiddagen, kvällen men då var det lite för sent.

Ska visa vad man kan göra för träning utomhus och att det finns många varianter både på explosiva med puls och med styrka. Bästa träningen är utomhus om man kan nu när det börjar bli fint. Ska bli kul!

I morse tog vi en runda före frukost och det är så fint i Göteborg nu.

IMG_0096.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0122.JPG

Älskar dig mer än livet och är så glad över att ha dig vid min sida. Tänk att det är fjärde sommaren ihop och lika nykär som i början.

Igår kväll var vi iväg en sväng på Fiskekrogen då vi hade fått en trevlig inbjudan från vår gemensamma vän Micke som arrangerade “Moet & Chandon” vinbaren. Mysigt och trevligt. Dom har renoverat och gjort så fint, vilken utsikt vid kanalen. Ni missar väl inte deras fantastiska skaldjursbuffé på fredagar och lördagar?

IMG_0087.JPG

Vackert vid kanalen. Janne håller på kolla en lägenhet i huset bredvid, gud vad mycket fina lägenheter det finns ute nu! Jag ska gå och titta på en på söndag när han är borta, hehe. Tänk om jag slår till och han har en ny lägenhet när han kommer hem? ;)

IMG_0090.JPG

Här är jag med Janne och Lasse som driver Fiskekorgen.

IMG_0083.JPG

IMG_0069.JPG

IMG_0089.JPG

Här är Micke och Janne. Kolla Mickes skor, snygga va! Lite brun också ;) Men jag tror Janne lär få färg i helgen. I morgon åker han ner till Marbella med grabbgänget några dagar på deras årliga resa och är hundra det kommer bli kul.

Det närmar sig Göteborgsgirot! Nästa helg cyklar jag och Janne för Stadsmissionen och hoppas bara mina knän håller. Längre lopp är inte roligt för dom krånglar en del. Men jag kör på och tror det funkar. Annars får väl Janne ha mig på pakethållaren haha!

Träningen i veckan har gått bra, har kört Body pump, tabata, löpning, leg works och spinning. Igår tog jag vilodag och idag ska jag cykla en bra bit.

IMG_9983.JPG

Lagom svettig och mör efter spinningen i onsdags. Nu kommer jag äta lite mer kolhydrater, jag märker stor skillnad när jag äter tex gröt på morgonen och ska köra Body pump. Jag orkar mer tex på tuffa tabata/interallpass så det är skönt att veta hur kroppen fungerar. Man får testa sig fram. Jag äter mindre kolhydrater tex på em, kvällen men mer protein. Jag håller blodsockret helt under kontroll genom inget skräp eller snabba kolhydrater.

Det är roligt att tjejerna också kör mycket träning och tycker det är intressant med kosten. Vi gör mycket tillsammans, annars är det mest kompisarna men på gymmet och middagar är det roligt även med mamma verkar det som. ;)

Lite senare ska vi till min mamma på middag, ska bli kul att träffa hela familjen.

Hoppas ni får en fin och mysig 1 maj!

Kram så länge