• 2015-12-01, 14:05
  • 10

 

En dag kvar i denna fantastiska tävling! Hur ni gör för att vinna 10.000kr i presentkort står längst ner. Glöm inte. För att Elfa ska kunna hitta era bilder på instagram måste ni alltså ha er profil öppen och inte privat.  Annars syns ni inte och är alltså inte med i  tävlingen.

Missa inte detta chansen att vinna produkter hos Elfa för 10.000kr!!

Förra veckan visade jag upp före och efterbilder på min kaosgarderob i sovrummet. Jag tror alla känner igen sig i att man har ett utrymme, skåp eller förråd där allt samlas som inte riktigt får plats, eller där det är svårt att hålla ordning och reda.

Elfa har varit  hemma och hjälpt mig få ordning, det är helt nya garderober och jag är riktigt nöjd. Garderoberna har blivit som en liten “mini walk in closet”. Allt får plats. Ordning och reda. Snygga hyllor, sedan vill jag hänga nästan alla mina kläder för att det blir mer ordning och kläderna blir snyggare när dom får hänga.

Så här kaos var det före. Huvudvärk.

IMG_8001-2

Kaos. Hatade den garderoben, trasiga hyllor med dålig kvalité och svårt att ha ordning.

I sovrummet vill jag ha snyggt, enkelt och inga onödiga saker liggandes. I sovrummet sover man, myser och det ska vara lugn miljö tycker jag. Aldrig never en TV i mitt sovrum .

Så här fint blev det efter när förvaringsexperten Christine Dahlman från Elfa kom hem med hantverkaren Jonny och satte in helt nya garderober efter mina önskemål. Man beställer helt efter hur du vill ha det, egna mått och man kan få det precis som man vill.

IMG_0688.JPG

Efter! Älskar mina nya garderober med gigantiska snygga speglar. Skjutdörrar som går smidigt, tyst och det blev verkligen så bra.

DSC_1757

DSC_1758

DSC_0699

DSC_1739

Vad tycks? Nu har ni läsare chansen att vinna bättre förvaring med! Ni kan nämligen vinna ett presentkort värde 10.000kr hos Elfa! 

För att vinna gör så här: (Missa inte att ni ska fota och ladda upp på instagram)

Ladda upp ditt egna kaosskåp på instagram tillsammans med motivering varför ni ska vinna. Skriv med hashtags #fixamittkaosskåp #elfa på instagram för chansen att vinna Elfa-produkter för 10.000kr!

Tävlingen pågår i 15 dagar från idag, alltså till och med den 2/12.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Dela gärna detta inlägg!

Visst är det en grym tävling! Ta nu chansen att vinna detta, bra förvaring kan göra så mycket. Här kan du spana in tips på hur du kan få ett lika välordnat hem. 

Stort lycka till!

 

 

2015-12-01 Mitt liv , ,

  • 2015-11-06, 12:48
  • 7

Äntligen har jag fått ordning på mina kaosgarderober! Jag tog hjälp av Elfa som är superproffs på att få ordning i ditt hem oavsett om du bor litet eller stort. Konstigt nog har man alltid uttrymmebrist och det blir lätt kaos om man inte har smart förvaring.

Jag älskar verkligen mitt sovrum där jag har harmoniska färger jag trivs med, en lugn miljö och saker jag tycker om. Aldrig jobbgrejer där eller saker som staplas högt och lågt på möblerna.

Men. Mitt största problem var garderoberna. För där var det allt annat än lugnt och harmoniskt. Jag störde mig otroligt på det lilla utrymmet, enbart en lång stång och inte mycket plats att förvara. Jag hade det sista riktigt kaos och fick ha kläderna i ett annat rum, även om jag rensade bort mycket var det alltid en röra.

Jag tror dom flesta känner igen sig i att man har ett utrymme, skåp eller förråd som är rörigt och saker som inte får plats. Man måste inte flytta till större bara för att man inte får plats, den smartaste investeringen är att istället satsa på ordning i sina utrymmen istället. Vilket jag äntligen har tagit tag i.

Så här såg min kaosgarderob ut dagarna före Elfa kom hem och hjälpte mig.

Före:

IMG_8005-2

IMG_8002

Trångt, inga bra hyllor, dom som fanns hade gått sönder. Fula speglar och skjutdörrarna funkade inte att dra längre.  Allt var en enda röra för att det fanns ingen bra förvaring. Då blir det lätt ett kaos tyvärr.

IMG_8001-2

Hemskt!

Elfas proffsdesigner har sedan varit här och hjälpt mig få helt ny förvaring. Jag mätte allt noggrant och skrev mina önskemål vad jag ville ha för garderob. Jag vill gärna hänga så mycket som möjligt av mina kläder, tycker jag ser mer vad som finns plus att det är både snyggare och bättre för kläderna.

Sedan önskade jag ha smidiga lådor som rymmer mycket, jeans och tjockare tröjor. Jag ville också ha förvaring där man kan tex ha väskor och skärp. Eftersom jag har ganska mycket kläder i den här garderoben ville jag få ordning på allt.

Förvaringsexperten Christine Dahlman från Elfa som jobbat med förvaring i 25 år var på plats tillsammans med hantverkaren Jonny. Dom har full koll på det här med förvaring och det är skönt att få hjälp med proffs.

IMG_0684.JPG

IMG_0694.JPG

Jag trodde inte mina ögon när detta blev klart. Jag älskar mina nya garderober för det har blivit som ett litet rum. Jag har allt här inne!

Så här blev det efter:

DSC_1741

Snygga, eleganta speglar. Smidiga skjutdörrar och det märks det är kvalite.

DSC_1739

DSC_1757

DSC_0699

DSC_1710

DSC_1758

DSC_1704

DSC_1719

DSC_1728

DSC_1722

Jag gillar även att hänga kläderna i färger, enklare att hitta.

DSC_0699

DSC_1715

Vad tycker ni? Jag är sååååå nöjd med detta!  Älskar sovrummet ännu mer.

DSC_1739

Har ni också planer på att styra upp förvaringen hemma? Här kan ni spana in tips och få inspiration som jag fått! Bra förvaring kan göra mycket och det var intressanta och roliga tips.

Vet ni mer, håll utkik här framöver för jag kommer snart köra en tävling! Ni läsare kommer kunna vinna ett maffigt presentkort hos Elfa. All info kommer i det inlägget.

Tack än en gång Christine och Jonny, vilka proffs ni är.

Kram Johanna