• 2015-01-06, 23:26
  • 59

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt för det är som jag fortfarande är i en dröm. Vill börja med att säga stort TACK alla underbara som skrivit här inne på bloggen, hälsningar på facebook, instagram och alla sms från vänner.

Tusen tack för så fina lyckönskningar!

Vi började dagen med en god lunch hos Kalle på “restaurangen på torget” vid Bügelhof innan vi sedan åkte upp till vackra Fjällkyrkan. Vi hade hittat den platsen dagen innan och tyckte det var väldigt fint. Tänk att för några år sedan trodde jag nog inte att jag skulle få vara med om detta.

Till Janne.

Jag minns att jag sa till min mamma efter redan första gången vi sågs att jag har träffat mannen jag kommer gifta mig med. Du knockade mig totalt och med ditt varma, härliga leende, blå ögon och lockiga bruna hår. Du gör mig alltid glad, du ger mig trygghet och bär mig om jag faller. Jag älskar ditt utseende, blir lika varm varje gång jag ser dig. Jag älskar din energi och din inställning. Jag är rörig, du är ordningsam. Du är envis fast jag är nog mer envis. Vi har roligt tillsammans och är ett team. Det är du som gör mig hel. Jag känner fortfarande ett lyckorus, som vi träffades igår. Jag vill dela mitt liv med dig och är nog den lyckligaste kvinnan i världen just nu.

Mina tjejer älskar dig och är så glada för att jag träffat just dig.

FullSizeRender

Knappt tre år senare står jag i ett soligt vinterlandskap och får en ring på mitt finger. Vi är vid fjällkyrkan i Sälen, där vi byter ringar och det är magisk stund. Inne i kyrkan spelar dom “Det vackraste”. Är det en slump?  Och när vi inte trodde det kunde bli finare dyker plötsligt ett hundspann upp och förstärker bilden av den fjällidyll vi befinner oss i. Jag försöker beskriva känslan här som var just där och då men det går inte. En del av vår förlovning och vad vi sa håller vi för oss själva men vill dela med mig av massor av bilder från en helt fantastisk, magisk dag för er.

fjällkyrkan

DSC_0095

DSC_0106

IMG_2274

DSC_0120

johannaisno

hoppar1

hoppar

DSC_0147

IMG_2398

Fotade förstås  och spara minnen i album och även dela med oss till er. Vill skrika ut till hela världen hur glad jag är!

IMG_2399

DSC_0122

Vi skålade i våra Evfa Attlingglas, varje glas bär en handsmidd silverring där det står Amor Vincit Omnia.

DSC_0099

DSC_0143

DSC_0118

Magiskt, fantastiskt vackert och vi hade en så fin stund där uppe. Jag har fått en helt underbar ring som jag inte kan sluta titta på.

DSC_0136

Efter en stund skulle vi åka tillbaka ner till hotellet och fick lift =)

lift

Det gick nämligen en buss men den missade vi men då fick vi istället lift av en trevlig lastbilskille som hette Patrik. Vi berättade och visade ringarna, att han var den allra första som fick se dom och det var ganska charmigt hela grejen. När vi hoppade av fick vi varsin kexchoklad i förlovningspresent. =) Tack för skjutsen och din goa vänlighet.

IMG_2397-3

Tack också till Johan som körde oss upp till kyrkan, han känner Janne lite och körde afterskin på sälenstugan. Han  fotade oss framför kyrkan och lite senare på eftermiddagen berättade vi att det inte bara var “bloggbilder”han fotade. Tusen tack för hjälpen och trevlig afterski!

IMG_2257-3

IMG_2311

Vi hade en trevlig Afterski, än så länge visste bara våra familjer. Mysigt att ha det lite hemligt och fira med vänner. Tack fina Ylva och Kalle!

unnamed

afterski1

afterskiss

Vi skålade i champagne och det var den bästa afterskin förstås!

DSC_0161

När vi kom till rummet överraskades vi av ännu mer champagne. En rosa Lanson och ett kort, så gulligt! Tack Ylva och Kalle!

glädje

Hur jag än gjorde kom tårarna. Jag grät nog från början till slut. Det var bara att sminka om hela tiden och inför kvällens middag samt fotografering kan ni ju tänka er hur jag såg ut. Som en rödgråten svullen gris i ansiktet =)

IMG_2400

Ni ser ju…. svullen och knallröd. Men det gör inget. Var lyckligast illa fall. Färdig för middag och hotellets fotograf Ricard Widner skulle hjälpa oss att fota. Vid bröllop lär allt fotas på morgonen förstås, men jag får nog äta något lugnande den dagen haha!

DSC_0151

IMG_8488

Foto: Richard Widner

IMG_8601

Visst är Janne stilig!

förlovning

IMG_8510

Vi åkte sedan vidare till italienska restaurangen Appetito! Jättemysigt ställe som vi hade hört skulle vara bra. “Riktig  italiensk mat och väldigt trevlig service.

IMG_2395

appertino

Vi hade en magisk dag och lever i lyckoruset. Kärleken övervinner allt. 

(Bilderna här inne får inte användas,  maila [email protected])

Nu är vi hemma och kommer sova gott.

Massa kärlek från oss!