• 2018-03-02, 08:35
  • 120

Jag vet inte hur jag ska börja, det här har jag velat berätta så länge att jag hållit på att explodera. Jag ska äntligen få ge ut en bok! Precis innan vi satte oss på planet till Österrike skrev jag på kontraktet och skickade in det till förlaget Bladh by Bladh. Ibland blir drömmar verklighet!

Det har gått ett par dagar nu och jag är fortfarande så lycklig att jag bara vill skrika rakt ut. Äntligen! Det här har jag drömt om så länge.

Jag träffade Annika Bladh från förlaget Bladh by Bladh för första gången för några veckor sedan på ett fik vid Hötorget i Stockholm. Vi klickade direkt, jag pratade nog öronen av henne om allt jag vill skriva och göra i en bok. Men hon tände på det och nu har vi skrivit kontrakt. Jag är så lycklig att hon tror på mig och vill satsa på mig!

Boken blir lite som bloggen, en kombination av min egen livsresa och tips om träning, hälsosamt mat och hur man enkelt kan se lite fin ut. Det första kapitlet är färdigt så att Annika visste vad hon skulle ge sig in på. Allting börjar när jag var nere på botten, hade panikångest och satt hos läkaren utan att veta vad han skulle kunna ordinera mig för att jag skulle kunna må bättre.

Han ordinerade 30 om dagen och först trodde jag att det var tabletter. Men det var mycket värre än så, det stod 30 minuter motion om dagen på receptet. Men där vände mitt liv, som jag trodde var slut.

Så naturligtvis heter boken “30 om dagen”, åtminstone än så länge.

Nu är det bråttom att få ihop allt, boken ska släppas redan i början av september så jag skriver så tangenterna glöder! Det här har jag aldrig gjort förut, knappt vågat drömma om!

Tack alla underbara läsare för allt ert pepp och alla gånger ni tyckt att jag borde skriva en bok, utan er hade jag aldrig ens vågat tänka tanken.

  • 2015-08-05, 13:37
  • 11

Äntligen! Vill du bygga ditt varumärke? Få mer trafik eller läsa om hur du kan leva på en blogg? I oktober släpper Frida Boisen sin bok- Så lyckas du med sociala medier! I boken avslöjar Frida sina bästa tips och hur du får din trafik att rekordöka. Det var inte för inte som hon lyckades att lyfta fram GT så bra under sina tre år som chefsredaktör.

Jag har träffat Frida idag över en kaffe i ett soligt Göteborg. Underbara människa! Hon borde stå ännu mer på scen, synas mer i TV, föreläsa ÄNNU mer. För hon berör. Jag blir alltid lika glad och inspirerad när jag träffar henne. Peppad! Första gången vi sågs var på Jessica Anderssons realese i Göteborg för några år sedan. Där började vi prata om krönikor, bloggar och efter några månader värvade hon mig också till GT/Expressen.

IMG_3352.JPG

Vi har båda en förkärlek till att inspirera, lyfta upp ämnen som är viktiga. Det är en ära att få vara med i hennes bok där jag delar med mig av mina bästa bloggtips. Hur lyckas man egentligen? Hur behåller man sina läsare eller hur kan man leva på en blogg? Allt kommer i boken. Jag kommer  länka och berätta så fort den är ute. För just en sådan här bok behövs!

Vi pratade om att vi måste hänga med mer, lyssna på våra barn. Vår framtid! Hur gör dom? Idag är det inte lika mycket “skrivande” som när vi gick i skolan. Samtidigt är det en häftig utveckling tycker jag. Man är osmart som företagare om man inte hänger med i sociala medier.

Tack härliga Frida, alltid roligt att ses. Boken kommer bli grym!

IMG_3339.JPG

HÄR hittar du hennes senaste krönika. “Vad hände med vänligheten i vårt land”. Läs den.

Nu ska jag ut i solen, mina tjejer är på Liseberg med kompisar. Hoppas på att få möta och krama om Annica som snart är klar med cellgifter dag 3.

Kram