• 2014-01-15, 09:45
  • 9

God morgon alla!

Jaha då sitter jag på tåget igen och på väg till Stockholm. Janne och hans kollegor är också på väg fast sitter man i ledningsgruppen flyger man, vi andra åker tåg. Haha! Närå men jag kollade faktiskt flyget men helt fullt. Detta tåg gör endast två stopp på vägen upp så det tar max tre timmar om allt går som det ska. Skönt. Tidigt på morgonen är det också ganska lugnt och dom flesta vilar och inget babbel.

Snart är det alltså dags igen! Modevisning för Love forever ute på Formexmässan 2014! När jag satt och kollade igenom alla gamla bilder så inser jag att tiden går så fort och jag har varit med i flera år. Terece som driver Love forever är även min vän och det är otroligt roligt att få vara med och visa hennes fina kläder. Idag ska vi ha möte om andra roliga saker som kommer framöver och kanske vi gör nästa plåtning nere i Palma! För två år sedan var vi i Barcelona och då var det jag, Terece och Anki Bagger. Himmel så roligt vi hade det och jag är övertygad om att nästa resa blir lika grym.

Här kommer gamla bilder genom åren, det är kul att se vad som hänt sedan dess. =)

Haga 2011 :)

Herregud haha! Formex för säkert 4 år sedan….

Också fler år sedan, en rolig plåtning i Hagaparken med fina Ankie och Terece. Bakom kameran stod Tanja Fylking som numera också visar kläder.

Här är snygga Terece när vi plåtade nere i Barcelona för två år sedan.

Barca….

Formex för ett par år sedan. Jag med glädjespridaren Annika Ljungberg.

Snygga Tanja Fylking!

Och detta är från augusti förra året.

I år är vi ett riktigt härligt gäng och det ska bli fantastiskt kul! Är ni där? Kom gärna förbi och kolla visningen utanför monter A:27;10  Snälla goaste Mats kommer sminka mig och han har gjort det i många år så han vet precis vad jag gillar och det blir så jäkla bra! När man ska plåtas och även gå visning är det lite annat smink som gäller för det ska bli riktigt bra och det där kan han.

Har ni instagram? Där lägger jag upp bilder under hela dagen så kika in där! Annars kommer massa bilder här lite senare förstås.

KRAM på er!