• 2018-04-10, 14:25
  • 7

 

 

Vi har precis vaknat till en ny dag här i Florida, klockan är strax efter 8 och idag ska vi ta bilen för en utflykt. Fått så mycket tips av både er läsare men också folk som bor är nere, amerikaner är öppna och hjälpsamma.

Här träffade vi ett underbart par på bechbaren Salty Crab när vi tog en lunch igår.

Vi hade en heldag på stranden och avslutade med solnedgången, ska visa bilder i nästa inlägg. Solnedgångarna här är overkligt vackra.

Åt en enkel med god hamburgare på SOB (tror jag det heter) och en Margaritas som var riktigt god.

Restaurangerna här på Fort Myers Beach stänger alltid tidigt, det visste vi inte första kvällen, haha så då blev det en mindre rolig middag på ett hak som hade snabbmat men tacos. Vi är vana vid att gå ut att äta sent, vi är gärna länge på stranden och sedan softar ett par timmar på balkongen och lite jobb.

Så efter 21 går vi gärna ut, men här hittar du knappt någon restaurang den tiden. Så nu nämner jag det här så vet ni. Raka motsatsen mot Miami beach alltså.

Måste visa så söta bilder!

Lucy är hos sina kompisar som är från samma uppfödare och en liten filmstjärna för Chanel var med i filmen Pojken med guldbyxorna, har ni sett den? Det roliga är att jag minns när de stängde av hela gatan utanför där Janne bor, sedan satt det skyltar överallt att de spelade in just den filmen där.

Har ni sett så söt? Det är vår älskling! Jag smäller av så söt. Känns så skönt att hon är hos dem när vi är borta, viktigt med rätt hundvakter så hunden trivs och Lucy kan inte ha det bättre.

Nu längtar vi efter henne!

Lucy älskar att ställa upp som modell, så fort kameran kommer fram lägger hon huvudet på sne och tittar rakt in i kameran. Haha

Helen är underbara med hundarna, ni måste följa deras konto som heter chanel_chloe på instagram, så fina bilder så jag blir alldeles varm i hjärtat.

2018-04-10 Johanna Toftby, Resor ,