• 2015-08-05, 13:37
  • 11

Äntligen! Vill du bygga ditt varumärke? Få mer trafik eller läsa om hur du kan leva på en blogg? I oktober släpper Frida Boisen sin bok- Så lyckas du med sociala medier! I boken avslöjar Frida sina bästa tips och hur du får din trafik att rekordöka. Det var inte för inte som hon lyckades att lyfta fram GT så bra under sina tre år som chefsredaktör.

Jag har träffat Frida idag över en kaffe i ett soligt Göteborg. Underbara människa! Hon borde stå ännu mer på scen, synas mer i TV, föreläsa ÄNNU mer. För hon berör. Jag blir alltid lika glad och inspirerad när jag träffar henne. Peppad! Första gången vi sågs var på Jessica Anderssons realese i Göteborg för några år sedan. Där började vi prata om krönikor, bloggar och efter några månader värvade hon mig också till GT/Expressen.

IMG_3352.JPG

Vi har båda en förkärlek till att inspirera, lyfta upp ämnen som är viktiga. Det är en ära att få vara med i hennes bok där jag delar med mig av mina bästa bloggtips. Hur lyckas man egentligen? Hur behåller man sina läsare eller hur kan man leva på en blogg? Allt kommer i boken. Jag kommer  länka och berätta så fort den är ute. För just en sådan här bok behövs!

Vi pratade om att vi måste hänga med mer, lyssna på våra barn. Vår framtid! Hur gör dom? Idag är det inte lika mycket “skrivande” som när vi gick i skolan. Samtidigt är det en häftig utveckling tycker jag. Man är osmart som företagare om man inte hänger med i sociala medier.

Tack härliga Frida, alltid roligt att ses. Boken kommer bli grym!

IMG_3339.JPG

HÄR hittar du hennes senaste krönika. “Vad hände med vänligheten i vårt land”. Läs den.

Nu ska jag ut i solen, mina tjejer är på Liseberg med kompisar. Hoppas på att få möta och krama om Annica som snart är klar med cellgifter dag 3.

Kram

  • 2015-01-31, 14:48
  • 22

 

Nu kör vi #godisstopp hela februari, tack Frida Boisen för ett grymt initiativ. Vi ska bli av med sötsuget och motverka ohälsa och istället ska vi bli hälsosamma och friska. Hoppas ni också hänger med!

Visste ni att vi äter mest godis i Sverige, hälften av oss är överviktiga och vi genomför mer än 8000 magsäcksoperationer per år.

IMG_4251.PNG

Läs Fridas intressanta artikel i dagens GT/Expressen HÄR.  Läs den!

Kör ni detta tillsammans med min utmaning som redan är igång kommer ni bli av med ert godissug snabbare. För träning och kost går hand i hand. Det är skrämmande hur många som är sockerberoende för inte tala om våra barn. Varför ska vi belönas hela tiden? Är du inte snäll får du inget lördagsgodis, barn får pengar för dom ska hålla upp med sockret, vi själva belönar oss och unnar ofta. Lördagsgodiset börjar vi redan smyga in på fredagen, hela lördag ska vi frossa och på söndagen äter vi upp det som är kvar och myser till söndagsfilmen.

IMG_4246.PNG

Nej, bort med allt skräp, stora godispåsar, extra big pack,  snabbmakaroner, snabbris, flingor med socker. Jag tycker det är ren och skär misshandel att låta våra barn växa upp på socker och skräp och läs min krönika HÄR. 

Kommer ni igång med träning blir det också lättre att bli av med begäret. Du vill inte köpa en stor godispåse när du har kört ett träningspass och kicken du får av godiset får du av endorfinerna när du tränar istället. Det bästa- Dom varar betydligt längre och du vill bara mer och mer.

645@70

Idag blev jag uppringd av GT och svarade på några frågor, ska länka när det är ute. Jag räcker självklart upp handen och är med! Gilla  Godisstopp  på  Facebook för att bli peppad, få tips och inspirera till ett sundare liv!

Påminner om dagens utmaning, dag 13!

45 Squats 

35 Utfallssteg 

30 Höftlyft

25 Crunches  

Här kommer några fler inspirerande bilder från instagramhashtaggen #toftby30dagarchallenge

IMG_4253.PNG

IMG_4254.PNG

IMG_4252.PNG

 

Nu kör vi! #godisstopp

2015-01-31 Hälsa , , ,
  • 2013-10-24, 18:59
  • 11

Igår var jag och Janne bjudna till Jessica Anderssons Releasefest på Yaki-da i Göteborg då hon precis har släppt sitt album 40.14.4. Jag och Jessica känner varann sedan vi var tonåringar från Skövdetiden där hon växte upp.  Detta är hennes första soloplatta och hon har skrivit flera låtar på skivan tillsammans med Peter leMarc och Marit Bergman. Första gången jag fick höra en snutt på en utav låtarna satt vi på ett hotellrum i Sthlm för mer än 1,5 år sedan och hon spelade upp början till “aldrig aldrig” från sin mobil. Dagen innan hade hon träffat Marit Bergman och dom hade precis börjat sitt samarbete.

Vi lyssnade på lilla snutten hon hade i sin mobil, enbart sång och gitarr. Låten är tillägnat sin son Liam. Jag började gråta redan då och sa att den här låten Jessica kommer bli fantastisk! Texten handlar om trygghet, att aldrig bli lämnad. Igår fick jag höra den färdiga och tårarna kom igen, det var så vackert och så rakt in i hjärtat.

Jessicas första soloplatta handlar om hennes svåra uppväxt med missbrukande föräldrar precis som självbiografin som kom för fyra år sedan. Jag tycker det är helt fantastiskt att hon kan dela med sig av sin uppväxt rakt från hjärtat och jag tror hon är en stor förebild för väldigt många.

Vackra människa! GRATTIS till ett fantastiskt album! <3 Så fin i sin klänning.

Här kommer lite bilder från kvällen.

Michela frågade om jag villa prova den vackraste kavajen jag någonsin sett.. Valerie gör otroligt vackra kläder, som ett smycke…

Och den fick det bli. :) Snabb bild innan vi skulle gå så det blev en suddig mobilbild tyvärr.

Så kul att även Magnus och Mats var där. Längesen vi sågs nu så vi hade mycket att prata om :) Jessica kommer förresten vara med på Magnus Julkonsert i år tillsamans med Sonja Alden. Ni missar väl inte det? Jag ska skriva ut turneplanen och även tävla ut biljetter till Skövdekonserten! Håll utkik. Jag och Janne kommer förstås att gå. Det är fjärde året jag ser den och eftersom jag ÄLSKAR julen är det mysigt med pampig julkonsert som ni inte kommer bli besvikna på. HÄR hittar ni biljetter och mer info. (extrakonsterter har satts in pga stor efterfrågan)

…alltid mycket skratt :)

Underbara Bert Karlsson och GT chefsredaktör Frida Boisen.

Jag och min kärlek <3 Vi pratade med Bert och han tyckte förstås vi skulle gifta oss i hans fina kyrka. ;)

Fina killar! Jessicas Nicklas är dock längre. ;)

 

Många bra låtar på skivan som inte alls är mörker utan mer glädje och hopp. Köp den!

Ödmjuka och trevliga Jimmie med hans fina fru.

Två vältränade hunkar!

Här är jag med Ulrika som jobbar för Ester Elenora. Träffade även henne idag för ett annat samarbete. Snyggt med hårband! Visst är halsbandet underbart… Tydligen slutsålt överallt så jag vet faktiskt inte om det finns att få tag på..

Dagens GT!

Vi hade en mysig kväll och jag är övertygad att skivan kommer spelas väldigt mycket.

Lyssna på låten “Aldrig Aldrig”.

[vimeoplay id=”77674243″ size=”large”]