• 2011-01-19, 09:41
  • 0

God morgon! I morse följde jag Marilyn till skolan, mitt lilla troll. Vi småpratar på vägen och det är till och med att jag får “hålla handen” en bit. :-) Jag traskade vidare och försökte mig på en morgonpromenad. Längtar så efter att gå en härlig runda på mornarna, det gör hela dan! Idag var det faktiskt lite lättare, mycket is men det gick att komma fram.

Nu sitter jag med gott morgonkaffe och en avokadosmörgås. (keso, groddar, kalkon) Nyhetsmorgon är på och jag bläddrar samtidigt på datorn.. alltid ett öga på TVn och ett på datorn haha! Titta här vad jag hittade för underbart… Creative lounge! Det var ett tag sedan jag kikade in och det har förändrats en del… de har ju även bedårande kläder och deras webbshop har blivit så fin.

"love forever" Älskar sånna här plagg.. romantiskt och så snyggt till jeans.

"Plain vanilla"

"Ester elenora" lovely....!

"Friis & company" Jag är ute efter en brun större väska i vår, den här är snygg!

"Chillnorway" Kvinnligt, brodyr, elegant. Superfina kläder!

Titta..! Min klocka! " Oxxo"

K-Ä-R-L-E-K! "plain vanilla"

Visst har dom fina grejer…! Tips från mig!

Nej, nu hinner jag inte sitta och “babbla” här vid datorn, börjar 11 idag men tiden går fort på morgonen. Dags att börja fixa i ordning här. Ska försöka hinna svänga ihop middagen till tjejerna så de har det klart i em. Tror det får bli köttförssås idag!

KRAM :)

  • 2010-07-21, 22:47
  • 0

Hot

 

Voila- vad tycks? ÄLSKAR dom..! Superhöga med rött i fodret, snygga detaljer… skinn… Johanna stod det på och jag tog dom direkt. Många skor har bredare klackar just nu, så även mina i garderoben. Därför tyckte jag det var kul med en klack som inte alls såg ut som alla andra här hemma….

Det bästa… dom var på rean… Tjoho vad nice! Friis & Co skor …. ni måste kolla deras skor. Grymt snygga! Och bra rea.  Iaf när jag hittade dom i Köpenhamn.

Nu packar vi för fullt, i morgon åker vi upp till Sthlm med Annika och Per… alla ungar och packning ska ut till havs en sväng! Sen blir det Sthlm ett par dagar. Och vet ni vad….?

Ni sköna bloggläsare hjälpte oss med att hitta ett jättebra boende ….  Jag trodde inte  mina öron när jag prickade rätt till slut. TACK!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk vad bra vi har det ändå här inne i cybervärlden. Love love love till er.

2010-07-21 Mode / Skönhet ,