• 2015-05-06, 15:16
  • 7

Nu har vi en vinnare i tävlingen där ni  kunde vinna ett par snygga jeans från Miss Me! Vad kul att ni gillar tävlingar, inom kort kommer det fler.

Stort Grattis till:

Susanna h sela Du har vunnit ett par underbara Bling bling jeans från Miss me som finns hos furia.se. Vi mailar dig!

IMG_0492-0.JPG

Jag har på mig dom idag. Älskar dom! Bra kvalite och sköna. Blinget i bak känns inte.

IMG_0502-1.JPG

Kolla in dom snygga grejerna hos  Michela på furia.se  Idag ska jag hämta ut ett paket med så fina skor och en oufit jag tror blir riktigt bra till en speciell fin gala/bal vi ska på snart. Inte någon balklänning utan en annorlunda oufit som jag blev helt kär i så fort jag såg den. HÄR.  Vilken oufit tror ni jag beställt? ;-)

Puss så länge!

 

2015-05-06 Mode / Skönhet

  • 2015-04-24, 23:27
  • 228

Bättre sent än aldrig. Lovade på Instagram att tävlingen skulle komma ut i kväll men sedan fick jag besök av mina fina vän Hanna så jag hann inte ut och fixa det innan. Men nu så!

Sedan jag upptäckte märket miss me för något år sedan har jag  blivit fast. Dom sitter riktigt bra, är sköna och framförallt, dom är så jäkla snygga så man smäller av. Massa bling och glitter på ett stilrent sätt.

IMG_9619.JPG

Vad tycks?

IMG_9596.JPG

Nu kör vi en tävling tycker jag! Dom här snygga jeansen är från Furia.se som min kompis Michela driver och tävlar ut ett par till er.

Så här ser dom ut fram.

IMG_9649.JPG

För att vara med i tävlingen gör så här:

* Skriv en kommentar varför just du vill vinna i detta kommentarsfält. (Alltså inte på facebook) Skriv önskad storlek och glöm inte skriva rätt mail.

* Gilla gärna min FB här.  (Där får ni alla blogginlägg samt annat som gäller tävlingar, inlägg mm) Samt dela detta inlägg.

* Följ gärna @furia.se på instagram

* Följ gärna @zirqus på instagram

Tävlingen håller på till och med onsdag kl 23.59 och sedan drar vi en vinnare. Är man inte med vinner man inte så passa på, det kanske blir din tur den här gången.  Ni kommer älskar dom!

IMG_9598.JPG

Lycka till!

 

2015-04-24 Mode / Skönhet , ,