• 2011-12-19, 11:56
  • 0

Äntligen! vilken fantastisk vinst  :-) Var med och tävla om att vinna en lyxig GHD i en snygg röd box där du även får en fön, clips och värmeskydd till tången. SÅ SNYGG!!

Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält om du vill vara med, för att ha chansen att vinna klicka även in er på GHD sveriges Facebook och tryck ett likes om ni gillar detta.

http://www.facebook.com/#!/ghdsverige

 

Den nya limited edition kollektionen innehåller ghd Gold Classic stylern med röda plattor. Scarlet Collection Deluxe innehåller en vacker värmeresistent väska i röd satin som passar perfekt till den röda färgen på plattorna. Det medföljer även två hårklämmor, ett hölster till plattorna, en resehårfön och en snygg röd handväska. Detta gör den till den mest åtråvärda presenten att ge och få i jul.

Stylers från ghd kan användas för att skapa både lockar och rakt hår, lika enkelt och lika effektivt! De har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart “sleep mode” en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Du kan ta med dig din styler överallt då den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg.

Stylern har en maxtemperatur på 190ºC och en sladd på 2.6 meter.

Kör så de ryker och lycka till! ♥ Tävlingen avslutas onsdag kl 12 och hinner alltså skicka ut den före jul! (Jag ger vinnaren självklart en vecka på sig men om ni vill ha den före jul måste ni höra av er på onsdag.) Ha koll på när jag skriver ut vinnaren. :-)

2011-12-19 Mitt liv ,

  • 2011-02-17, 10:57
  • 0

Igår kväll kom min syster från Lidköping med sin stora tjej för att bli lite fixade. Alicia har ett väldigt krusigt och fintrådigt hår och dessutom väldigt tjockt. Ofta om man har lockigt vill man ha rakt och tvärtom. Jag försöker alltid rekomendera bra produkter för att kunden ska klara av sitt hår lättare och kanske istället framhäva lockarna. Men om man nu absolut inte vill ha sina lockar är det viktigt med ett värmeskydd om man plattar det varje dag.  Där finns det också en djungel men jag gillar KMS flatout serien och finns även som spray som du sprayar i torrt hår. Det stänger även ute fukten om du vistas ute och du tycker håret kryper upp så fort du går ut.

Spraya generöst i ett handdukstorkat hår. För svag stadga, föntorka. När du använder tillsammans med plattång, håll 25- 30 cm ifrån och spraya. För bästa resultat, arbeta i små sektioner när du vill att håret ska bli helt rakt.

Alicia ville även bli lite mörkare men med guld i nyansen. Jag lade i en del röda pigment och färgen blev supesnygg! Jag hade endast min mobil på jobbet så bilderna är tyvärr inte så bra. Efter vi var klara plattade vi med  GHDs plattång.  Den är nog det bästa som har uppfunnits på markanden, man kan även använda den till att forma håret, lockigt och vågigt. Den kostar runt 2000kr men har man ett “problemhår” krävs det en så pass bra plattång för att underlätta i vardagen. Önska sig när man fyller år är ju ett bra tips! :)

GHD hotsytlers är fantastiska!!

Sötaste Alicia!

Hur gör ni med era hår? Gillar ni lockarna ni som har lockigt och tvärtom??

Efter vi var klara igår åkte mina tjejer med hem till Lidköping och de ska vara där tills i morgon. De har så kul ihop, storkusinerna.

Nu jobbar jag för fullt och ska strax ta nästa kund, hoppas ni har en fin torsdag. Ikväll har i en vinnare i tävlingen. Kul!