• 2011-09-05, 16:08
  • 0

I morgon ska jag på en hejdundrande fest på anexet i Globen som Micael Bindefeldt bjudit in tillsammans med Mika på Make up store som firar 15 år! Montazami kommer även lansera sitt nya lipstick :)
Har fått min Malina klänning och grymma skor på posten idag, tack Creative lounge för att ni är så snabba med leveranser! Tror min outfit kommer bli riktigt festlig! Ska visa er i morgon. Jag ska även till Bonnierkontoret för att träffa gänget på Amelia, ska bli kul att hälsa på dem.

Jag har också fått möjligheten att lotta ut 10 stycken biljetter till Make Up Stores stora Jubileums visning, vars inspiration är hämtad från höstens look Show Girl och vår tids mest kreativa kvinnor genom tiderna. Det kommer bjudas på en färgstark och spektakulär show värd att minnas och uppleva. Det är först i kvarn som gäller och du tävlar genom att maila in ditt för och efternamn till [email protected] varje vinnar plats gäller för dig plus en vän. Åldersgärns: Alla är välkomna gammal som ung!

Datum: Tisdagen den 6 september 2011
Tid: 17.00
Plats: Globen/Annexet

För mer information klicka på länken: http://www.makeupstore.se/15years/

Lycka till! Har hört att showen/visningen kommer bli grym!! Det är jättesent med tävlingen men för er som bor i närheten i Stockholm hoppas jag det funkar!