• 2013-03-11, 22:53
  • 0

Idag hade en utav mina stamkunder tid för att fixa färg och nya extensions och den här gången ville hon testa lite längre. Jag är noga med vilket märke jag arbetar med då det finns en hel del dåligt på marknaden och ska man ha en förlängning ska man vara kräsen annars ser det ofta bara billigt ut…. För ett par år sedan hade vi mycket från Be gorgeus, nu heter det Glorious och vet att dom har bra kvalite. Lite dyrare men som med allt annat får man vad man betalar för.

Hon har alltid extensions ca 120 microringar, då det INTE sliter alls och det sitter, tappar ni slingor är det inte rätt gjort. När du plockar ur microringar syns det inte någonstans att du haft extensions. Sliter inte det minsta och jag vet att om du ständigt sätter i vaxfästen sliter det. En eller två ggr med vax, men efter några ggr på raken blir det inge bra….

Nog om det, alla väljer vad man vill jobba med.

Min kund gör jag även snygg ljusfärg och färgar botten var 6e vecka, idag hade vi alltså megaprojekt då alla gamla extensions först skulle ur sedan lägga i färg och efter det var det dags för nya förlängningen.

En proteindrink som mellanmål från Mmsport choklad är mums. Outfit idag blev lauren moshi och please jeans. Skulle tränat på lunchen men har känningar i halsen. Gah. Extra noga med maten, försöker äta mer nyttiga kolhydrater som sötpotatis, rotfrukter och frukt. Tränar man måste Kh in men det ska självklart inte lägga sig på midjan för det utan bara för att stärka och ge energi.

Dags för extensions! Älskar mitt jobb och det bästa som finns är att göra kunder glada och snygga.

Före….

Första raden i.

Jag sätter ganska långt ner då hon har en bra längd innan. Ju kortare eget hår man har, ju längre upp måste man sätta så det går att klippa ihop allt utan det blir lock eller kant. Det är big no no.

Den här isättningen går också snabbt vilket är en fördel när det är flera behandlingar vi ska göra.

Både jag och Beatrice blev helt knockade över hur vackert det blev, det blev så snyggt. Wow!

Här har jag lockat det lätt med sylen och rört det med fingarna bara. Visst blev det vackert?!! Nöjd kund och visst är det kul mer förändringar.

Fina Beatrice!

Normallängd på extensions brukar vara runt 30-45. Den här extra biten gjorde mycket på längden.

Vill ni ha mer info kolla vår hemsida Storgatan26 eller maila mig så ska jag hjälpa er.

Måste sova, vi hörs i morgon. Jag har flera inlägg i utkast som kommer. :) Vår trevliga Gbgtripp och vinnare i tävlingen bland annat.

Puss