• 2017-05-26, 13:02
  • 3

Reklam och samarbete för Glossybox 

Nu kommer det ett roligt morsdag-tips till er! Om ni inte vet vad ni ska hitta på till lilla mamma har ni presenten här, eller varför inte till dig själv?

Ni får 20% rabatt på löpande prenumerationer hos Glossybox, skriv koden TOFTBY20 så dras rabatten av direkt. HÄR.  Du får mycket grejer för drygt en hundring när rabatten är dragen.

Jag älskar boxarna från Glossybox! Nya skönhetsprodukter varje månad.

Vad är glossybox? Jo, det är en lyxig rosa låda med utvalda, lyxiga skönhetsprodukter. Jag har  testat nu i några månader, även Janne. Man får nya produkter, tips och råd i en liten tidning som ligger med. Jag har testat prenumeration ett tag nu, det är alltid lika kul när boxen kommer hem.

Tjejerna älskar boxarna och vi har dem tillsammans hemma. Jag gillar att få tips, att få möjlighet att prova nya skönhetsgrejer man inte visste fanns. I tidningen får du tips och råd om hur du kan använda produkterna och mycket mer.

Som tex den här volymmascaran för brynen, den är min bästa vän i sminkväskan nu. Hade aldrig hört talas om den innan.

Bästa presenten helt klart är en prenumeration från Glossybox varje månad.

Klicka HÄR för att beställa eller läsa mer. Glöm inte koden TOFTBY20 så dras 20% rabatt av!

I samarbete med Glossybox 

 

 

2017-05-26 Johanna Toftby ,

  • 2017-02-07, 08:37
  • 1

Reklam och samarbete med Glossybox 

Här kommer ett litet Alla hjärtans dag tips från Glossbox till någon ni tycker om. Varför inte överraska mamma, syster eller din bästa vän? Det måste ju inte vara en partner? Det är lika mysigt att ge bort något fint till din kompis. Eller varför inte dig själv. Se erbjudandet nedan! Jag älskar boxarna från Glossybox! Nya skönhetsprodukter varje månad.

Just nu får du pangpris på en tre-månaders prenumeration hos Glossybox! Du får 25% rabatt på presentkort som kommer i tre små söta askar som alltså gäller på tre månaders prenumeration från Glossybox. Du köper presentkorten som du sedan får hem i de rosa lådorna, det är ju jättekul att få en sån present. Den som får presenten kan alltså beställa sina glossybox när man vill sen.

Skriv in koden TOFTBYLOVE HÄR så hittar du erbjudandet. Först till kvarn, begränsat antal.

Jag tycker förstås man kan uppmärksamma kärlek och vänskap precis när som helst under året, men varför inte göra det ännu mer just på Valentines Day. Mysigt!

I samarbete med Glossybox 

 

 

2017-02-07 Johanna Toftby
  • 2016-11-06, 13:00
  • 11

Samarbete med Glossybox 

Sista chansen att få 15 % rabatt när ni beställer Glossybox, idag! Ni var många som gillade boxen när vi skrev om detta i somras och flera utav er mailar och talar om att ni gillar produkterna. Det blir lite som julafton varje månad, jag älskar testa nya grejer som jag annars hade missat!

Skriv koden TOFTBY15 så dras 15 % rabatt av på er första box! HÄR. Rabatten gäller till och med 6/11 24.00 Priset för en box blir endast 118kr!

Förra månadens box var det bland annat en superfin ögonskugga och ett skimrigt krämrouge, fick ni borsten till brynen ? Visst var den bra?! Borstar man med den så håller dina bryn en snygg form hela dagen. Det är en slags gelé som även är vattenfast.

dsc02480

dsc02191

dsc02198

Vad är då Glossybox? Jo, det är en lyxig låda med utvalda, lyxiga skönhetsprodukter. Jag har testat dom i några månader och tycker dom är bra. Man får det senaste inom skönhet, tips och råd i en tidning som följer med. Sist var det en fantastisk ögonbrynspensel som gjorde så brynen ”svällde”, har aldrig sett den innan.

dsc02193

Den här gången var det bland annat ett jättefint läppstift som även vårdar. Tjejerna gillade färgen. Jag tycker om lådorna för man får se det senaste man annars kanske missar. Det är kul med variation i sminkväskan.

dsc02200

Rengöringskräm

dsc02205

dsc02203

Ni som prenumererar,  har ni testat tandkrämen? Smäller av! Den funkar verkligen. Hoppas ni gillar erbjudandet. Nu ska jag byta om för Bodypump!

Uppdatering måndag. Äntligen! Koden funkar, det var ett fel hos Glossybox. Koden gäller även hela veckan till den 6e november! Ber om ursäkt för strul.

I samarbete med Glossybox

2016-11-06 Johanna Toftby ,
  • 2016-07-31, 16:00
  • 7

Tipsade om detta tidigare i veckan! Idag är sista dagen att testa Glossybox för 99kr/månad. Verkar vara många som gillar dom, Annika min kompis tyckte dom var superbra, varje månad kommer det hem en låda men lyxiga skönhetsprodukter!

Få 5 skönhetsöverraskningar i en lyxig Glossybox varje månad för endast 99kr/per månad! Passa på att beställa fram till den 31/7 så kommer ni få dom tre första för 99kr per box mot ord pris 139kr.

Vad är en Glossybox? Jo, det är en lyxig rosa låda som du får hem varje månad med utvalda, lyxiga skönhetsprodukter. Jag har  testat nu i några månader, även Janne! Jag älskar det! Man får nya produkter, tips och råd i en liten tidning som ligger med.

DSC_0719

Den här månaden var riktigt kul, bland annat en grym smokey eye pen, en geléliknande ögonpenna som du målar längs fransraden för att få den snygga looken, man får mer ögon. Jag brukar lägga precis vid fransarna på locket, även under locket, man lyfter liksom upp ögat och lägger lite innanför. Ni måste testa, man får så snygga ögon och mer “blick”. Ta en tops och sudda med om linjen blir för skarp på locket. Pennan värde 250kr ord pris.

After Sun Lotion luktar fantastisk! Den lilla rosa burken är ett rengöringsbalsam för ansiktet, det smälter på huden när du tar bort dagens smink och återfuktar. Perfekt till resan.

IMG_0297.JPG

IMG_0295.JPG

Det är kul att hitta nya grejer och få massa tips, jag fastnar lätt annars i samma produkter och detta känns lyxigt för bra pris.

Ni hittar deras erbjudande HÄR. 

DSC_0717

Nu ska jag göra ordning mig, idag ska vi träffa våra vänner Annika och Per som kommer ner från Skövde, så kul det ska bli!

Kram kram

I samarbete med Glossybox