• 2015-02-06, 20:11
  • 3

Härliga fredag är här! Har ni det bra?

I fm hade jag en tid hos min massör, det var perfekt timing eftersom jag hade en grym träningsvärk och även vilodag från träningen idag. Man ska inte träna efter man fått massage. I morgon ska jag och Janne åka längdskidor igen, gud vad kul det ska bli!

Jag kommer öka på träningen en del för vet ni vad jag ska göra i maj? Jag ska cykla Göteborgsgirot! Igår träffade jag Anette från Stadsmissionen som ville berätta lite om vad dom gör och även fråga om jag ville bli deras ambassadör.

Göteborgs stadsmission gör ett fantastisk jobb och det är självklart att jag vill bli deras ambassadör. Jag är en total känslomänniska så jag blir gråtfärdig bara jag går in på deras hemsida. Det är så många som har det svårt och är utsatta, därför vill jag gärna vara med och hjälpa till med det jag kan.

Ska skriva mer om vad dom gör men det första uppdraget jag kommer göra är alltså cykla Göteborgsgirot 9 maj. Det kommer finnas en speciell grupp man alltså kan anmäla sig till och man betalar några hundra mer än den vanliga anmälningsavgiften. Hela startavgiften går direkt till stadsmissionen så nu hoppas jag att fler kommer cykla för dom.

Vill ni hänga på? Vi gör detta tillsammans! Det är tre månader kvar och ni kommer hinna träna mycket innan.

DSC_0327

Tack underbara Anette för ett trevligt möte. Nu kör vi!

DSC_0330

Jag kommer blogga mer om hur jag ska träna inför loppet och jag hoppas få med mig många här inne. Tillsammans gör vi skillnad både för dom utsatta och för oss själva.

IMG_4457

Gå in HÄR för att läsa mer om loppet. Det kommer bli jättekul!!

Nu kör vi fredagsmys här hemma, darling har precis kommit hit och ljusen är tända. Jag ska göra ungsstekt torsk och bäst att sätta fart.

Stor kram!

DSC_0357