• 2018-11-01, 22:00
  • 8

Nu är det dags för tjejresan! Fyra år i rad har jag arrangerat tjejresor ihop med Eurotravel sports och vilka fantastiska resor vi varit på! Palma, Barcelona, Paris senast i maj. Vi umgås, äter och dricker gott, går på guidade turer och får uppleva stadens pärlor tillsammans.

Nästa tjejresa går till Thessaloniki i Grekland den 30/5 -3/6 juni 2019 och vi bor på Capsis hotell 

Storstaden Thessaloniki ligger vid kusten i norra Grekland och är ett av världens hetaste weekendstad-resmål. Staden är känd för kultur, mat och shopping. Många av barerna ligger längst den 5 kilometer långa strandpromenaden, ett måste att strosa runt, njuta av havsbrisen och ta en drink på någon av de mysiga barerna.

Här är takpoolen på hotellet vi bor på.

Jag har även hört att ett av världens mest galna chokladupplevelese finns i Thessaloniki. På Choco museum finns Europas största chokladvattenfall, skulpturer mm. Låter inte fel, hehe.

Allt är förbokat på resan, maten är amazing. För inte tala om båtturen med seafood, bubbel, musik och sol bad vi ska ut på. Jonas har varit där på flera gruppresor och de har varit så nöjda.

Foto: Anna, Hasse Shimoda som var där för två veckor sedan. De hälsar att det var riktigt bra. Kolla gärna deras blogg jag länkade så ser ni bilder.

Vi är i Thessaloniki fyra dagar där vi umgås, äter och dricker gott, en resa som innehåller energi och gemenskap. Jag älskar såna här resor! Senaste resan till Paris vi gjorde var fantastisk. Vilket härligt tjejgäng, så mycket skratt och energi som vi levde länge på efteråt. Jag fyller även år den 2 juni, vilken födelsedagsresa!

Vi har fått vänner för livet, många är med varje gång och du kan resa ensam eller med reskompis. Jag lovar att du får gemenskap på en gång. Här är alla välkomna och alla är med i gänget.

Vill man gå eller springa på morgonen gör man det, jag brukar ha workshop hår och styling i en konferenslokal på hotellet och har alltid med mig överraskningar och tävlingar.

Mycket ingår på den här resan, passa på att anmäla er nu för alla resor har varit fullbokade och vi har begränsat antal platser.

Detta ingår:
30/5 -3/6 2019

Flyg Landvetter-Thessaloniki t/r
Loungen på Landvetter
Transfer till och från flygplatsen
Fyra nätter på Capsis Hotel
Välkomstmacka och vin/öl
Två luncher inkl dryck
Bubbel vid takpoolen två kvällar före middag
Tre middagar med dryck, varav en är på den hetaste klubben vid havet, Les Zazous
Båttur i 5 timmar med lunch, sea food inkl dryck
Guidad rundtur
Workshop styling hår
Överraskningar och tävlingar

Jag och Jonas som är era glada reseledare under hela resan.

Pris 9990kr 

Begränsat antal platser. Ni betalar 1500 kr i anmälningsavgift, resten en månad före resan.

Anmäl er till: jonas.emilsson@eurotravelsports.se För mer info ang flygtider mm (Bindande bokning vid anmälan och avbokningskostnad är anmälningsavgiften.)

Nu kör vi! Detta vill ni inte missa! 

 

  • 2017-05-20, 12:10
  • 13

Jag har blivit intervjuad ganska många gånger nu. Ofta är det roligt, någon gång mindre roligt när det verkar som journalisten bestämt sig för att helt missförstå vad jag säger. Men det har aldrig varit lika roligt som just nu. Den här gången handlar det inte om mig, det handlar om er, mina härliga läsare, och hur fantastiskt mycket ni hjälp Annica! Läs bara i Aftonbladet: HÄR.  och Expressen HÄR.

Dela nu den här texten så mycket ni bara kan så att ni själva får all den uppmärksamhet ni förtjänar, jag är så fantastiskt glad och stolt över att ni vill vara just mina läsare.

Det har skrivits både här och där om Annica och hennes kamp och hur mycket stöd hon får av er alla, men nu känns det särskilt bra. Nu är det ju inte bara ett mål eller en förhoppning, nu är Annica, Krille och grabbarna på sin resa till Rhodos. Allt är tack vare er och nu får hela Sverige veta hur underbara ni är.

Tack, tack, tack allihop för allt gott ni gör! Ni är fantastiska.