• 2012-12-03, 00:45
  • 0

Ikväll har Marilyn spelat två handbollsmatcher så efter lite handling inför i morgon var det raka vägen bort till idrottshallen. Två raka, fina segrar av tjejerna. Grattis!

Nu ska jag berätta lite hur min vecka kommer se ut men först dagens pass: Vi tränade hela min kropp på 3 övningar samtidigt som vi hade pulsen med hela tiden. Otroligt effektivt om man utför på det sättet vi gjorde idag.

Idag körde vi 5 horizontal rows/ TRX, 5 pushpress/hantlar, 10 Airsquats

Amraps: 15 min. Som betyder As many rounds as possible. Vansinnigt jobbigt, detta varvade jag och gjorde 15 varv. Högt tempo, var genomsvettig efteråt och därmed bra förbränning, bra styrketräning.

Före vi körde igång ville Michael veta allt, vi vägde, mätte och skrev in. Nu ska vi inte gå på vikten utan på alla mått. Jag fick även mäta hur mycket fett min kropp hade. HUA. Men var väldigt nyfiken och det är en viktigt att veta.

Just nu väger jag 61kg, 168 lång och fett 22% som han tyckte var jättebra! Kvinnor ska tydligen ligga runt 22-25 men det där är väldigt olika så det är svårt att säga en exakt siffra. Den siffran hade varit mycket högre om jag inte hade kommit igång i våras och kört igång förbränningen. Tror jag har tappat snart 10 kg.

Så den här veckam kommer bestå av:

Pass 1 intervallöpning Riktigt högt tempo 1 min, vila och totalt 10 minuter högt tempo ca 16, 17km/timmen på bandet.

Pass 2 styrkepass benpass, 60 repetioner på så kort tid som möjligt.  Latsdrag samma sak. Alla repetioner ska vara lika lugna och fina och inga hastiga rörelser.

Pass 3 Löpning långdistans 8-10 km så gott tempo jag kan.

Utöver dessa 3 pass ska jag välja 1-2 pass själv.

Skriver in…

Kosten kommer vi förändra en del mer och mer. Socker är redan helt borttaget och jag har blivit av helt med mitt sockerbehov. Jag ska försöka äta mer protein, mindre gluten fast potatis till maten. Kommer plocka bort mejeriprodukter mer och mer. Bröd, pasta och sånt väljer jag bort så gott jag kan succesivt.  Äta mycket av kött, fisk, fågel, ägg, nötter. Sötningsmedel, honung i viss mängd.

Nästa pass med Michael i Gbg kommer jag få med en träningsvideo med han och Annika (Annika Sjöö är hans fru) Kanske kan kolla om ni kan beställa den?

Det kändes så sjukt bra idag, jag fick lära mig jättemycket bara på ett pass och det känns att han vet vad han pratar om. Han kan verkligen detta.

Första passet tittar han på hur jag rör mig, hur man antar en utmaning och hur mycket man kan pressa sig själv innan man ger upp. Jag essade tydligen det testet idag.  Vi har en del att jobba med men i grunden har jag rätt inställning och är en fighter och det kommer ge mig resultat. Roligt att höra även om jag knappt kunde röra mig efteråt. Men då ger det resultat vilket är meningen…

Följ mig gärna på den här resan, jag har dock kortat ner nfo ang min kost och upplägget, alla är olika och dessa pass den här veckan är anspassade just efter min kropp och vad jag behöver träna på. Ska ta reda på mer info om michaels gym mm och videon som ni kan beställa. För ni vill väl också komma i form?!

Så till något helt annat… för exakt 15 år sedan låg jag på förlossningen….

Oj, oj, oj. Minns som igår. Lisa-Marie har ännu inte kommit ut och här har jag fått epidural och suger i mig lustgasen allt vad jag kunde. SHIT vad ont det gör att föda barn…. vidrig smärta som sliter sönder kroppen känns det som. Men smärtan går ju över…  och ut kom hon, vår lilla finaste, bedårande Lisa-Marie <3

I morgon fyller hon 15 år! Jag har fixat det sista till henne och vi har våra traditioner som jag inte ruckar på så snart måste jag i säng för vi ska upp tidigt.

Beck fick avsluta vår mysiga Första advent.

God natt!