• 2011-11-15, 07:30
  • 0

Knuten är fortfarande stor om inte större. Funkar till både vardag och fest, jag gillar det enkla men ändå eleganta looken. Använd någon saltvattenspray eller volymmousse. Föna, borsta och sätt upp. Slarvig, stram eller med en hairbun. Vansinnigt snyggt och framförallt enkelt. HÄR hittar ni ett inlägg där jag visar hur ni gör.


 

 

 

 

 

 

  • 2011-08-24, 23:27
  • 0

God kväll finingar! Har ni kommit in i vardagen? Jag tror vi börjar komma i ordning… det går ju faktiskt ganska snabbt när man väl kommer igång. Tjejerna har börjat 8an och 6an, sjukt vad fort tiden går… Men destu roligare och häftigare. Som när min stora tjej kom hem ikväll från sin första Domarmatch. What…?! Skum känsla, att hon dömer redan i fotboll.. riktiga matcher där barn som är i Marilyns ålder spelar… Stort.

Så där, nu ska jag inte babbla mer.. utan visa er lite hårbilder. Äntligen! Nu är vi snart på  G med massa kul från salongen igen. Klippte Lisa-Marie igår. Topparna och en hel del urklippning.

Ett litet tips om man vill ha den där  snygga knuten på huvet som många har. Med en sk ” hairdonut” blir det fylligare och lättare att få till det snyggt.  Antingen lite slarvigt eller också stramt. Även fint lite lägre i nacken.

Gör en vanlig tofs och trä på lilla hairdonuten. ( Kärt barn har många namn) Finns bla på frisörgrossiter men även Glitter har jag sett. Nätet har nog säkert flera webshops som säljer.

Trä den på toffsen, täck med allt hår, stick upp och ner, trä runt.. fäst ändarna på håret som sticker ut med hjälp av hårnålar. Blir jättesnyggt och ser proffsigt ut.

Tar max 5 minuter… visst blir det fint!

En helt annan sak. Hur många vill vara med och tävla om en GHD styler, värde 2000kr…. den nya rosa… underbara….

Håll utkik i dagarna!

  • 2011-07-24, 23:20
  • 0

Helgen har varit bra men ändå inte, efter en sån stor tragedi i Norge är det svårt att vara riktigt glad och låtsas som inget. Det går inte. Igår, idag och långt tid framöver går våra tankar till de drabbade.

Tyst minut måndag 25 juli 12.00

Med anledning av händelserna i Norge iakttar Norge en tyst minut måndag 25 juli kl 12.00. För att visa Sveriges varma deltagande rekommenderar regeringen en bred anslutning till denna tysta minut.

Regeringskansliet flaggar på halv stång även under måndagen.

I helgen skulle vi har varit i Varberg men pga av allt  regn ställde vi in det, inte speciellt kul att åka ner och sätta sig i ett hus och inte kunna bada och ligga på stranden och regnet vräker ner… nej, vi blev hemma istället. Vi tog oss istället en tur till Axvalla travbana, stochampionatet drar hur mycket folk som helst och det kunde vara kul att åka dit. ( 15.000 till hade tagit sig dit igår..!) Spelar gör jag egentligen aldrig men en harry kan man ju köra på. Vi kom perfekt till V75 och sen satt vi klistrade på läktaren i solen  med nerverna utanpå.  De tre första gick våran häst i mål. ( !!) ÅÅ så rätt hästar vi valde! Men så fel det blev hahaha… De galopperade och betedde sig, tjuvstarter och andra otyg.

Mycket folk, mycket hästar och sol.

Spanar ....

Marilyn tycker de är stora och tråkiga som inte går att rida på.

..så vi gick istället till de små ponnysarna. Ååå ibland blir jag så sugen när man växt upp med så mycket hästar… Jag hade en halvgalen, fantastisk häst när jag var tonåring-Miranda som var en skimmel och korsning russ/fullblod som jag tävlade mest hoppning med men också galopp. GALET. Hade nog aldrig vågat låta mina barn fara runt på alla galoppbanor i Sverige.  Men hon tog fina placeringar och det var fantastisk uppväxt-otroligt  hur våra föräldrar hann med att köra runt på oss ungar, en stor hästbuss och in med alla hästar. Varje helg land och rike runt…. skulle bli Jockey sa jag alltid när jag var liten. Men då hade jag behövt krympa ner mig en del. I nuläget.

Efter Axvalla åkte vi till Hanna och hennes familj. Barnen jublar! De har sjukt kul ihop och de vill aldrig åka hem. Vi fick bubbel och god mat. Satt ute och pratade om allt och inget. Livet!

Gottgott....!

TACK för en jättetrevlig kväll, roligt att träffa syster och svärmor också. Hoppas vi ses snart igen ♥

Ni börjar könna igen er snart va? Idag tog vi en utflykt till mormor och morfar igen. Mamma var där och Linnea ville hälsa på innan hon åker tillbaka till Oslo... Solen sken en stund men sen kom regnet igen.

Går alltid en lång promenad eller springer vid Göta kanal... fantastisk undehållning när båtar slussar... :)

...förklarar något. Tror jag kan båtliv haha!

4,5 sluss i sjötorp.

På med regnjackan och Marilyn fick låna gamlamormors!

Sen blev det varmt...

Det ÄR så vackert här. Ni måste åka hit...

Middag- lax och hjortronsås!

Marilyn tog mormors nya “hairbun” och vipps hade hon satt den i mitt hår.  Visst är det fint? Supersnyggt och smart sätt att få den där stora, snygga knuten! Vi gör mycket uppsättningar med hjälp av olika storlekar. Ska visa er smarta sätt som ni enkelt kan göra hemma.

Sist men inte minst. Fint kort hos mormor. Vet ni vem? ;-) söt som en docka...

I morgon ska jag jobba och veckan drar igång igen. Men jag kommer också köra på med ett annat kommande projekt, mycket på G men jag gillar ju det, när det händer saker.

Kärlek och värme

2011-07-24 Mitt liv, Mode / Skönhet , ,