• 2011-08-24, 23:27
  • 0

God kväll finingar! Har ni kommit in i vardagen? Jag tror vi börjar komma i ordning… det går ju faktiskt ganska snabbt när man väl kommer igång. Tjejerna har börjat 8an och 6an, sjukt vad fort tiden går… Men destu roligare och häftigare. Som när min stora tjej kom hem ikväll från sin första Domarmatch. What…?! Skum känsla, att hon dömer redan i fotboll.. riktiga matcher där barn som är i Marilyns ålder spelar… Stort.

Så där, nu ska jag inte babbla mer.. utan visa er lite hårbilder. Äntligen! Nu är vi snart på  G med massa kul från salongen igen. Klippte Lisa-Marie igår. Topparna och en hel del urklippning.

Ett litet tips om man vill ha den där  snygga knuten på huvet som många har. Med en sk ” hairdonut” blir det fylligare och lättare att få till det snyggt.  Antingen lite slarvigt eller också stramt. Även fint lite lägre i nacken.

Gör en vanlig tofs och trä på lilla hairdonuten. ( Kärt barn har många namn) Finns bla på frisörgrossiter men även Glitter har jag sett. Nätet har nog säkert flera webshops som säljer.

Trä den på toffsen, täck med allt hår, stick upp och ner, trä runt.. fäst ändarna på håret som sticker ut med hjälp av hårnålar. Blir jättesnyggt och ser proffsigt ut.

Tar max 5 minuter… visst blir det fint!

En helt annan sak. Hur många vill vara med och tävla om en GHD styler, värde 2000kr…. den nya rosa… underbara….

Håll utkik i dagarna!