• 2019-01-02, 12:00
  • 18

Är ni många som känner att det har blivit lite för mycket julmat och julgodis under helgerna och känner att det är dags att ta tag i träningen? Såhär kommer du igång lättast och snabbast!

Om du kommer igång att träna regelbundet vinner du många fördelar som kommer hjälpa dig att både gå ner i vikt och få bättre kondition och få en bättre hälsa. Att träna regelbundet är ren och skär medicin.

Vill ni ha ett register här på bloggen även om träning? Som alla mina recept? Så du enkelt kan hitta allt inom träning i bokstavsordning.

Nytt år är en nystart för många. Men vänd inte upp och ner på hela livet och gå ut för hårt, det kommer inte hålla för du tröttnar lätt, kanske blir skadad eller blir uppgiven om du inte får snabba resultat.

Hitta något du tycker om, dra med en kompis eller partner. Köp inte dyra gymkort och lägg kortet i lådan, ut och spring och lyft vikter hemma istället i början. 

Var det länge sedan du tränade alls och det tar emot, börja med promenader som du kan göra längre och längre. Det viktigaste är att du rör dig alls och börjar året med nya, goda vanor.

Är du i min ålder, 40+, så rekommenderar man att träna mycket styrketräning och kondition. Jag märker att jag har haft svårare att hålla vikten det sista halvåret och har därför tagit fram dessa motivationsbilder för att jag ska ha ett mål.

Om tre månader ska jag vara i samma form igen!

Tips på grymma magövningar jag visar hittar ni HÄR! Enkla att köra hemma. Här hittar du ett inlägg om löpning. 

Förbränning och PW före frukost hittar du HÄR.  Pepp för att komma igång hittar du HÄR. 

 

  • 2011-01-18, 10:53
  • 0

Tack för alla kommentarer!! Vad roligt att det var så många som ville vara med om dessa underbara produkter. Men några måste ju vinna…. och dom är…..

Linda Å 09.49

Sussie 15.58

Emma N 15.45

GRATTIS!!!!  :-) Maila mig er adress så får ni Världens bästa inpackning på posten!  Snart rolig tävling igen så håll ut…!

Sen vill jag tacka för alla roliga, peppande kommentarer i “upp och hoppa” inlägget! Jag blir jätteglad över att ni berättar om era träningar, får energi! Det jag tycker är ganska tråkigt är gnällkommentarerna över att jag skriver om min träning och att jag inte ska skriva om utseende bla bla bla….Någon 22-åring skrev att jag borde driva mer och kalla  mig för tant…. för det är ju det jag är tydligen Haha! Det var kul tycker jag. :D

Varför ska jag överhuvudtaget försvara mig egentligen. Det här är ju jag och träningen  ingår i mitt liv just nu, ingenting kommer ju försvinna från bloggen. Snarare tvärtom! Men det är lika känsligt varje gång man tar upp motion, träning, hälsa och utseende. Jag bryr mig lika mycket om min kropp, organ som rynkor, leverfläckar. Och jag står för det. Alla har rätt till åsikter och vi tycker olika, det är ju grejen med kommentarsfält!  MEN jag kommer defentitivt inte sluta blogga om min träning. Ni andra, läs gärna kommentarerna i det inlägget- mycket kul läsning! TACK för att ni delar med er av era tips! Hejja er!

Puss på er

Ps det kommer ett ganska stort reportage om just träning, hälsa, skönhet i amelia specialtidning i början av mars. Där får ni läsa mer ingående hur jag tänker.